Connect with us

technokrata

A HTC azt mondja, hogy a kriptó már nem is menő

kriptó

Dotkom

A HTC azt mondja, hogy a kriptó már nem is menő

A HTC azt mondja, hogy a kriptó már nem is menő

A fennmaradásáért küzdő mobilgyártó évekig próbált blockchain telefont gyártani, de most vált az NFT-ket támogató multiverzum mobilra.

Sajnos be kell jelentenünk, hogy a kriptó megszűnt menőnek lenni.

A HTC mobilgyártó, ami kettő, de az is lehet, hogy három modellfrissítési ciklust élt túl különböző blockchaines és kriptós mobilok beígérésevel, technológiát váltott a héten.

A HTC teljesítette, amit vállalt. Kiadásának az évében az Odyssey nevű készülék elég erősnek számított, volt benne hardveres titkosítás és még jól is nézett ki. Kezdetben csak kriptovalutával lehetett megvenni, de gyorsan rájött a cég, hogy jobban jönnek ki, ha hagyományos pénzért is adnak mobilt. Például lesznek vásárlóik.

Idénre változott a terv, a HTC 2022-es telefonjában már nem a blockchain a vezető technológia, hanem a metaverzum. A cég új készüléke a Viverse nevű virtuális világhoz fog csatkakozni, amiben közösségi funkciók, NFT-k és AR/VR megjelenítés is lehet. A HTC nem árult el túl sokat, ezért a bejelentésbe bármit beleolvashatunk.

A történethez tartozik, hogy a HTC egy ideje lejtőn van. Az egykor kiemelt Google partnernek számító cég előző készüléke már csak tessék-lássék teljesítette a vállalásait. Az elosztott Dappok futtatása például elfelejtődött menet közben.

Forrás: Fintechradar

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu