Connect with us

technokrata

Minden jel arra utal, hogy jön a Windows 11

windows 11

Dotkom

Minden jel arra utal, hogy jön a Windows 11

Kép: XDA Developers

Minden jel arra utal, hogy jön a Windows 11

Több szivárogtató szerint a Microsoft június végén tartandó eseményén nem egy szimpla Windows-frissítésről hull le a lepel. A Windows 11-et fogják bemutatni.

Bár a Microsoft a részletekről egyelőre semmit nem közölt, annyit elárult, hogy június 24-én egy nagyszabású online eseménnyel készül, amelynek főszereplője a Windows, illetve az operációs rendszer jövője lesz. A titkolózás önmagában nem meglepő, de a mögötte felsejlő dolgok már igen.

Eddig ugyanis az a forgatókönyv tűnt valószínűnek, hogy a redmondi cég csak egy új frissítést mutat be, amely több funkcióval is gazdagítja, és egyben új kinézetet is ad az évek óta szinte ugyanúgy kinéző szoftvernek. Ám az utóbbi napokban megjelent hírek, illetve a legfrissebb pletykák alapján a bemutató igazából

“a Windows 11-ről fog szólni.”

Ezt a teóriát erősíti az egyik legismertebb szivárogtató, Evan Blass információja is, aki a Twitteren írt arról, hogy a sajtóeseményen bemutatandó szoftvert már nem Windows 10-nek hívja a Microsoft.

Egy másik szivárogtató pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a Microsoft által kiadott kedvcsinálóban épp úgy mozog az ablak előtti árnyék, hogy az egy 11-es számot adjon ki. A teasert a cég egyik legfontosabb embere, az oprendszerért és eszközökért felelős igazgató, Panos Panay is megosztotta, de konkrétumokat ő sem mondott.

A Windows 10 pár év ezelőtti bemutatásakor a Microsoft egyébként azt hangoztatta, hogy ez az utolsó számozott Windows, 11 vagy 12-es kiadást nem terveznek. Ez úgy tűnik, hogy mostanra megváltozott.

Forrás: HVG

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu