Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pár nap múlva véget ér a korlátlan Google fotófeltöltés

fotók

Dotkom

Pár nap múlva véget ér a korlátlan Google fotófeltöltés

Pár nap múlva véget ér a korlátlan Google fotófeltöltés

Az elmúlt években rengeteg felhasználó hívta segítségül a Google Fotókat, ha a fotói felhőben való tárolásáról volt szó, hiszen a szolgáltatás szinte korlátok nélkül adott erre lehetőséget.

Nemsokára vége azonban a jó világnak: a Google még tavaly novemberben jelentette be, hogy 2021. június elsejétől a Google Fotók és a Google Drive szabályzata is változik.

Jövő keddtől kezdve a Fotókba a butított és jó minőségű képek és videók is bele fognak számítani a Google-fiókunk díjmentes, 15 GB-os tárhelyébe. 

A június elseje előtt „magas minőségben” feltöltött fotók és videók ebbe még nem fognak beleszámítani, csak június elseje után indul a számláló. Kivételt képeznek a Pixel mobilok tulajdonosai, akik továbbra is korlátlanul tölthetnek fel nagyfelbontású (de nem eredeti) képeket korlátlan mennyiségben. A Google emellett törölni fogja azoknak az inaktív fiókoknak is az adatait, amelyekkel már két éve nem jelentkeztek be a szolgáltatásba.

A keresőcég emellett egy új eszközt is beépít a Fotók alkalmazásba, amivel a felhasználók könnyebben megtalálhatják a rossz minőségű, elmosódott fotókat, amik egyébként csak a helyet foglalják.

Forrás: 24.hu

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés