Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

A Huawei Közösség felületén közvetlenül a vállalat munkatársaival is kommunikálhatnak a felhasználók

Vadonatúj felülettel és számos funkcióval bővül a Huawei saját közösségi oldala, a Huawei Közösség.

Az interaktív weboldal alapkoncepciója nem változik, a vállalat továbbra is egy olyan felületet szeretne biztosítani a felhasználóinak, ahol egy kattintással elérhetik a legújabb termékekről szóló információkat, kaphatnak tippeket és trükköket a termékek használatához, valamint fórumszerűen különböző témákról beszélgethetnek. Az oldalon a jövőben aktivitásokkal és nyereményjátékokkal is készülnek.

Ha a felhasználónak valamilyen gondja van a telefonjával, vagy kérdése támad egy szolgáltatással kapcsolatban, nem mindig tudja, kihez forduljon. Így az interneten, fórumokon, blogokon igyekszik megoldást találni a problémájára, olykor hosszú órákat, napokat töltve a megfelelő válasz megtalálásával. A vállalat célja, hogy egy, az iparágban egyedülálló közösséget építsen. A felhasználók a Huawei Közösségen keresztül első kézből értesülhetnek a legfrissebb hírekről, bemutatott termékekről, alkalmazásokról, eseményekről. Egy olyan felületen kommunikálhatnak a vállalattal, ahol valódi közösség alakulhat, akiket összeköt a Huawei márka iránti szeretet.

Több európai országhoz hasonlóan idén Magyarországon is teljesen megújul a Huawei közösségi oldala, a Huawei Közösség. A vállalat folyamatosan bővülő interaktív felülete komplex, minden felhasználói igényt kielégítő tudástárat és valódi közösséget igyekszik nyújtani a felhasználóknak. De ennél sokkal többről van szó. Vadonatúj szolgáltatás keretében bejegyzéseken keresztül kérdéseket tehetnek fel a márka szakértőinek, a felületen pedig akár egymással is tudnak beszélgetni. A felhasználók emellett különböző témakörökben oszthatják meg élményeiket a közösséggel, kezdve attól, hány kilométert futottak aznap, egészen addig, hogy milyen bravúros képet csináltak készülékeikkel.

A közösségi élmények mellett első kézből tájékozódhatnak a márka legfrissebb híreiről, legújabb termékeiről, szolgáltatásairól és az AppGallery-ben elérhető alkalmazásokról. A Huawei Közösség továbbá aktivitásokkal készül és a jövőben nyereményjátékokat is indít majd, valamint exkluzív és egyedi tartalmakkal, ajánlatokkal készül a közösség tagjai számára.

A legaktívabb közösségi tagokat jutalmazza a Huawei

A teljesen megújult felhasználói felület átláthatóbb és egyszerűbb, megkönnyíti, hogy valódi közösség alakulhasson ki a felhasználók között. Az ingyenes regisztrációt követően a felhasználók akár egy kattintással tölthetnek fel képet a galériákba, olvashatják el a Huawei-ről szóló legújabb híreket, valamint böngészhetik a többi felhasználó által indított fórumbeszélgetéseket. Az aktivitás igazán kifizetődő, a posztolásért, lájkolásért és kommentelésért pontok gyűjthetők és a legaktívabbaknak izgalmas jutalmakkal kedveskednek, melynek részleteiről a Közösség felületén nyújtanak majd tájékoztatást.

A teljesen megújult közösségi oldal az alábbi linken érhető el:

https://consumer.huawei.com/hu/community/

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés