Connect with us

technokrata

Debrecenben nyílik az első vidéki Xiaomi Mi Store

xiaomi magyarországon

Dotkom

Debrecenben nyílik az első vidéki Xiaomi Mi Store

Debrecenben nyílik az első vidéki Xiaomi Mi Store

Tovább terjeszkedik a Xiaomi Magyarországon: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete Budapesten kívül, Debrecenben.

A december 5-én megnyíló üzlet lesz a harmadik Mi Store az országban, ahol közvetlenül a gyártótól és gyártói garanciával lehet majd Xiaomi termékeket vásárolni.

A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, 2020. december 5-én, délelőtt 10 órakor nyílik meg a Xiaomi harmadik hivatalos Mi Store-ja Magyarországon, amely az első a vidéki üzletek sorában. Az új, 85 négyzetméteres boltban, a legújabb okostelefonok mellett, a Xiaomi AIoT termékeit: okosporszívókat, légtisztítókat, elektromos rollereket, otthoni biztonsági kamerákat, okoskarkötőket és számtalan egyéb okos terméket is meg lehet majd vásárolni. A nyitásra a Xiaomi különleges akciókkal készül. Ezek a kedvezmények csak a nyitás hétvégéjén – tehát december 5-én és 6-án – és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek a debreceni üzletben.

A debreceni nyitás hétvégéjének különleges kedvezményei az alábbiak lesznek:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5: 14 990 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2: 7 990 Ft helyett 4 990 Ft
  • Xiaomi Mi Box S: 23 900 Ft helyett 17 900 Ft
  • Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential: 4 490 Ft helyett 2 990 Ft
  • Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360: 12 900 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/128 GB): 114 900 Ft helyett 79 900 Ft

A Mi 10T és Mi 10T Pro készülékekre extra 6 hónapos garanciát ad a kijelző véletlenszerű sérülése esetén a Mi Store-ban vásárlóknak és mindazoknak, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező készülékeket.

Az ünnepélyes megnyitón jelen lesz Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi képviseletének vezetője, a házigazdai szerepkört pedig a Xiaomi Magyarország YouTube csatornájáról is ismert Tamás Zsolt látja el. A szalagátvágást Tamás Zsolt élőben fogja közvetíteni a Xiaomi Magyarország Facebook oldalán.

A Xiaomi mindössze 10 éve van jelen a globális piacon, ám ez a rövid idő is elegendő volt ahhoz, hogy mára Európa és a világ harmadik legnagyobb okostelefon márkájává váljon. Idén júliusban a Redmi Note 8T volt a legkelendőbb okostelefon Magyarországon. A rövidesen megnyíló Mi Store-ban azonban a debreceni vásárlók egy másik oldaláról is megismerhetik a Xiaomit: ez ugyanis nem csupán a kiváló minőségű, mégis elérhető árú okostelefonok, hanem egy teljes Xiaomi ökoszisztéma gyártója és innovátora, amely a legkülönfélébb, összekapcsolt háztartási készülékeket, lifestyle és biztonsági termékeket foglalja magában.

Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi vezetője a szombati megnyitó kapcsán elmondta:

A Xiaomi termékei iránt folyamatosan növekszik a hazai kereslet. A fokozott elvárásoknak a vállalat az online és offline értékesítési csatornák összehangolt használatával, és az üzleti partnerekkel folytatott együttműködései megerősítésével kíván megfelelni. A Mi Store azért különleges hely, mert itt személyesen is találkozhatunk a vevőinkkel, és meg tudjuk hallgatni a véleményüket a termékeinkről. Ezek a visszajelzések nagyon értékesek számunkra, amelyeket a termékfejlesztés során felhasználnak a Xiaomi mérnökei.”

2020 októberéig mintegy 280 Mi Store nyílt meg Európában. Magyarországon már a jövő év folyamán újabb Mi Store-okat tervez átadni a Xiaomi, méghozzá ismét vidéki helyszíneken. Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin