Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvezményekkel és ingyenes időszakkal segíti a Telenor a vállalkozások visszatérését

telenor

Dotkom

Kedvezményekkel és ingyenes időszakkal segíti a Telenor a vállalkozások visszatérését

Kedvezményekkel és ingyenes időszakkal segíti a Telenor a vállalkozások visszatérését

Könnyen elérhető profi online vállalati környezet az újrakezdéshez

Korlátlan böngészés és e-mailezés otthon vagy az irodában, hasznos Office 365 funkciók, F-Secure IT-biztonsági megoldások a Telenor legújabb Otthonline csomagjában. A rugalmasan alakítható, mikrovállalkozástól nagyvállalati méretig alkalmazható ajánlatnak köszönhetően akár már kisebb beruházás mellett is profi online vállalati környezet alakítható ki, amit számos induló-kedvezménnyel tesz még vonzóbbá a mobilszolgáltató.

A Telenor a karanténidőszak kezdete óta aktív közreműködője a cégek megváltozott körülményekhez való alkalmazkodásnak. A mobilszolgáltató azt tapasztalja, hogy míg a mikrovállalkozástól a nagyvállalatig terjedő skálán eltérő a szervezetek digitális érettsége és beruházási hajlandósága, az online kapcsolattartás és kollaboráció jelentősége minden vállalati szegmensben jelentősen felértékelődött. Mérettől függetlenül szinte minden vállalatról elmondható, hogy bár hirtelen változtak meg működési körülményeik, acél a hosszú távon is alkalmazható megoldások bevezetése. A kisebb vállalkozások kezdetben előnyben részesítették az ingyenes alkalmazásokat, ezzel vállalva a sokszor zavaró hirdetésekkel és minőségingadozással járó kompromisszumot, azonban a karanténidőszak első tapasztalatai segítettek pontosítani a céges felhasználói igényeket.

Mostanra minden szegmensben kialakult az igény a kiváló minőségre és megbízható szolgáltatásokra. Ezt a szándékot támogatja a Telenor most induló, meglévő és új üzleti előfizetők számára is elérhető Otthonline csomagja, amelynek központi eleme a routerrel bárhol bevethető, Hipernet alapú nagyképernyős internet-hozzáférés, ami korlátlan böngészést és e-mailezést, csomagtól függően 100  GB-tól 500 GB-ig terjedő belföldi adatkeretet, valamint az első 6 hónapban 50% havidíjkedvezményt biztosít. Az Otthonline-hoz díjmentesen választható kisebb vagy nagyobb kapacitású mobil Wi-Fi router, illetve – szintén díjmentesen – kiegészíthető Wi-Fi jelerősítő repeaterrel is. Az aktuális helyzethez való alkalmazkodást segíti, hogy a mobilinternetnek köszönhetően a szolgáltatás belföldön bárhol – akár rendszeresen változó helyszínen, irodában, otthon vagy az irodává alakított nyaralóban is – üzemeltethető, helyhezkötöttség nélkül használható.

Az Otthonline-ban további kiegészítőként választható a hűségidő nélkül elérhető Office 365: professzionális e-mail- és naptárkörnyezet, valamint a Teams asztali alkalmazás, ami kiválóan alkalmas akár 300 fős videókonferenciák megvalósítására, profi filekezelésre és online kollaborációra is, illetve elérhető a Word, Excel és Power Point böngészős verziója. Az Otthonline csomaggal az eszközök – laptop és okostelefon – biztonságáról az választható F-Secure IT-biztonsági szolgáltatással gondoskodhatnak a vállalkozások, amely az első 6 hónapban hűségidő nélkül, díjmentesen igényelhető.

A Telenor a szolgáltatások magas színvonala mellett az aktuális gazdasági környezetet is szem előtt tartotta az Otthonline megtervezésekor. Az ajánlat alapját képező nagyképernyős nethozzáférés minden csomagban belföldön korlátlan böngészést és e-mailezést kínál, választástól függően havi 100-500 GB belföldi adatforgalmat, 2 év hűségvállalás esetén nettó 6500-12500 forintért, amelyre az első 6 hónapban 50% kedvezményt biztosít a Telenor. A hűségidő nélkül választható Office 365 alkalmazások havi nettó 1340 forintért érhetők el, míg az F-Secure IT-biztonsági megoldás az első hat hónapban díjmentes, ezután havi nettó 590 Ft-ba kerül. Az Otthonline elérhető meglévő és új Telenor üzleti előfizetők számára is.

Fülöp Gábor, a Telenor üzleti értékesítési és marketing igazgatójának korábbi szubjektív írása a hazai vállalkozások helyzetéről itt olvasható: Fülöp Gábor szubjektív

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés