Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online kapcsolattartás időseknek

online

Dotkom

Online kapcsolattartás időseknek

Online kapcsolattartás időseknek

A legújabb technológia és az okoseszközök használata sokak számára természetes, az idősebbeknek azonban nem minden esetben egyértelmű, hogyan hozhatják ki a legtöbbet egy okostelefonból vagy tabletből.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos, hogy a családtagok kapcsolatban maradjanak egymással, ehhez pedig remekül használhatók az okostelefonos applikációk és közösségi média felületek. A Samsung egyszerűsített útmutatót készített az idős felhasználók számára, amellyel könnyebben használhatnak olyan népszerű alkalmazásokat, mint a Skype, a WhatsApp vagy a Facebook. A tájékoztató lépésenként vezeti végig a felhasználókat az alkalmazások letöltésén, telepítésén és a regisztráción, miközben az adatvédelemhez kapcsolódó tippeket ad és ábrákon megismerteti a kezelőfelületet is.

A Samsung weboldalán elérhető dokumentumban a chat- és közösségi alkalmazások mellett a szabadidő tartalmas otthoni eltöltését segítő információk is találhatók. A járványhelyzetben kiemelten fontos a hiteles hírforrások és a hivatalos kommunikáció követése, ezek mellett a Samsung felhívja a figyelmet a lehetséges álhírekre és segíti azok felismerését. Az otthon töltött napok egyhangúságát pedig világhírű múzeumok online tárlatainak segítségével enyhíti a vállalat, amelyek ingyenesen megtekinthetők a járvány ideje alatt. A zavartalan használatot és az eszközök karbantartását ingyenes szolgáltatásokkal és kiterjesztett jótállással garantálja a Samsung.

„Mindenki számára nehéz időszak a mostani, nehezebb a mindennapi kapcsolatokat ápolni, ezért egyre többen támaszkodnak az alkalmazásokra és online kommunikációra. Szeretnénk segítséget nyújtani idős felhasználóinknak, hogy könnyebb legyen számukra a bezártság. Az útmutatóval olyan ismereteket szeretnénk átadni, amelyek nemcsak most, hanem a járvány után is hasznosak lehetnek és hosszú távon segítik a családok összetartását.”

– mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője.

A Samsung online útmutatója a https://www.samsung.com/hu/veletek-online/#technologiaiutmutato  weboldalon érhető el.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés