Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

Dotkom

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

A Telekom 1Gbites feltöltési sebességet ígér nekünk legújabb portfóliójában

Az már azért nem kicsit gyors!

Alaposan átalakítja a Magyar Telekom a vezetékes internet szolgáltatási ajánlatait. A szeptemberben debütáló új csomagokban az ügyfelek magasabb sebességgel léphetnek be a Mostba, és használhatják ki a digitális világ bővülő lehetőségeit. Az új Net S, Net M, Net L és Net XL díjcsomagokkal száguldozhatnak a Telekom hálózatán, ráadásul a szolgáltató az új díjcsomagok előfizetői közül senkit sem hagy wifi képes router nélkül.

 

Ma már nem csak fogyasztjuk a tartalmakat, de elő is állítjuk azokat: életünk fontos pillanatait megosztjuk a közösségi oldalakon, felhőből dolgozunk, streamelünk, vagy éppen a biztonsági kameránk tölt fel élőképet az internetre. Ráadásul mindezt sokszor több eszközről egy időben, hiszen míg mi mondjuk távmunkázunk, addig valamelyik családtagunk épp egy Facebook videot posztol. A Magyar Telekom felismerve a nagyobb feltöltési sávszélesség iránti igényt, megalkotta a Net L 1000/1000 és a Net XL 2000/1000 díjcsomagját, melyekben elsőként jelenik meg az 1000Mbit/s-os feltöltési sebesség.

A Net L 1000/1000 előfizetőinek a szörfözéssel sem lesz gondjuk, mert az 1 gigás letöltési sebességgel a weboldalak egyetlen szempillantás alatt jelennek meg a kijelzőkön, az óriásfájlok nagyon hamar elérhetővé válnak az eszközeiken, az élő adásokat pedig akadozásmentesen nézhetik a neten. Az internet bajnokainak azonban a Net XL 2000/1000 csomag lesz igazán testhez álló, hiszen abban már 2000 Mbit/s  sebességgel lehet letölteni bármit a netről.

A Net M díjcsomagok a 300 Mbit/s letöltési sebesség mellé a technikai lehetőségektől függően 25, vagy 75 Mbit/s-os feltöltést kínálnak. A Net S díjcsomagban kábeles és optikai lefedettség esetén a belépőszint sebessége mostantól 150 Mbit/s.

A Telekom az eszközök terén is újat, többet kínál. Az új vezetékes internet díjcsomagok előfizetőinek WIFI képes routert biztosít, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a vezeték nélküli netezés szabadságát. További előnyökben részesülnek azok, akik készek élni a Most lehetőségeivel és csatlakoznak a szeptemberben megújuló Magenta1-hez, vagy akár két év hűségidő mellett jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá olyan eszközökhöz, amelyekkel maximálisan ki tudják használni a Telekom nyújtotta szolgáltatásokat.

A megújított kínálatot a jelentős optikai beruházások teszik elérhetővé. Idén már 872 ezer háztartásban és telephelyen használhatják a gigabit képes internetet az előfizetők a Telekom hálózatán.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés