Connect with us

technokrata

Szilágyi Áron lett a Sony Mobile hazai nagykövete

Dotkom

Szilágyi Áron lett a Sony Mobile hazai nagykövete

Szilágyi Áron lett a Sony Mobile hazai nagykövete

Az olimpikon egy izgalmas kihívásban is részt vett, ahol káprázatos szuperlassított felvételek születtek a Sony jóvoltából

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) büszkén jelenti be, hogy Szilágyi Áron, a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó lett a márka magyarországi nagykövete.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk Szilágyi Áronnal, aki kivételes teljesítményeinek köszönhetően nem csupán hazánk büszkesége, és a jövő vívógenerációjának példaképe, hanem egy olyan, folyton új kihívásokat kereső sportember, akinek filozófiájával és értékeivel cégünk maximális mértékben osztozik.”

– nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony közép- és dél-európai mobil divíziójának vezetője.

A közös munka első állomásaként Szilágyi Áron egy izgalmas kihívásban vett részt: vízzel teli lufikat kellett kiszúrnia a levegőben kardjával, és természetesen sikeresen abszolválta is a feladatot. A megmérettetés során bámulatos szuperlassított felvételek készültek a Sony jóvoltából, melyeket ezen a linken tekinthetsz meg.

Amellett, hogy a Sony prémiumkategóriás készülékei (az Xperia XZ Premium, az XZ1 és az XZ1 Compact) az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni, Szilágyi Áront aki egy Xperia XZ1 okostelefont használ a felkészülésben is segítik. Az olimpikon így nyilatkozott erről:

„Az edzőmmel elég sokat elemezzük a mozgásomat, és szuperlassításban azokat a milliméteres hibákat is ki tudjuk javítani, amik még előrébb visznek a sikerhez.”

A Sony Mobile az örömteli bejelentésen túl egyúttal bemutatja zászlóshajója legújabb színárnyalatát is: az Xperia XZ Premium a „Rosso” névre keresztelt, tündöklő vörös színben is kapható lesz novembertől.

Az élénk és színpompás borítás tökéletesen illeszkedik az okostelefonban rejlő kifinomult technológiákhoz. Az Xperia XZ Premium megújult külsejével és úttörő funkcióival garantáltan nyomot hagysz majd az emberekben.

A lenyűgöző „Rosso” készüléken már az Android 8.0 (Oreo) fut majd, de a korábban vásárolt Xperia XZ Premium okostelefonok is megkapják a legújabb szoftverfrissítést, amivel az olyan, eddig kizárólag az Xperia XZ1 és XZ1 Compact készülékekben található funkciók is elérhetővé válnak a készülék felhasználói számára, mint a 3D-Szkenner, az automatikus élességlátású sorozatfelvétel mód és a Predictive Capture mosolyfelismerő funkció.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin