Connect with us

technokrata

Beperelte az Uber-t egy francia úr

Dotkom

Beperelte az Uber-t egy francia úr

Beperelte az Uber-t egy francia úr

45 millió eurót szeretne kapni

Miután az említett úriember úgy gondolta hív egy Uber-t, hogy meglátogassa a szeretőjét, a felesége kapott egy értesítést az alkalmazásról, hova is ment a férje valójában. Miután lebukott a férj, a feleség beadta a válópert.

File illustration picture showing the logo of car-sharing service app Uber on a smartphone next to the picture of an official German taxi sign in Frankfurt, September 15, 2014. A Frankfurt court earlier this month instituted a temporary injunction against Uber from offering car-sharing services across Germany. San Francisco-based Uber, which allows users to summon taxi-like services on their smartphones, offers two main services, Uber, its classic low-cost, limousine pick-up service, and Uberpop, a newer ride-sharing service, which connects private drivers to passengers - an established practice in Germany that nonetheless operates in a legal grey area of rules governing commercial transportation. REUTERS/Kai Pfaffenbach/Files (GERMANY - Tags: BUSINESS EMPLOYMENT CRIME LAW TRANSPORT)

Ez úgy jöhetett létre, hogy egyszer a férfi bejelentkezett felesége telefonján az Uber alkalmazáson keresztül. Annak ellenére, hogy kijelentkezett továbbra is kapta az értesítéseket a feleség, ami miatt a férfi 45 millió euróra perelte be az óriáscéget, hiszen szerinte az alkalmazás rosszul lett kifejlesztve és miatta került ilyen helyzetbe.

Az Uber mindösszesen annyit tett hozzá, hogy nem kívánnak hivatalosan nyilatkozni az ügyben, főleg nem olyan ügyeknél, ahol házaspárok válásáról van szó.

 

Forrás: TheVerge

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu