Connect with us
Hirdetés

technokrata

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Dotkom

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Újabb magyar siker: rangos díjat kapott egy alkalmazás!

Az OrthoGraph Kft. immár második alkalommal nevezett és nyert díjat a Best in Biz Awards International-en.

Ez az egyetlen olyan független üzleti verseny a világon, ahol nemzetközi sajtó és iparági elemzők neves tagjai bírálják el a beérkezett anyagokat (Wall Street Journal, Portland Business Journal, InfoWorld stb.)

OrthoGraph I épületfelmérő alkalmazás

A “New version of the Year” kategóriában ezüst minősítést nyert OrthoGraph I egy magyar fejlesztésű épületfelmérő és alaprajz készítő CAD alkalmazás, amely iOS és Android mobil eszközökön fut. Az applikáció segítségével elhagyhatóak a felmérés során használt olyan hagyományos eszközök, mint a papír és ceruza, így a pontatlan helyszíni szabadkézi vázlatok helyett a felhasználó már a felmérés helyszínén egy teljesen pontos alaprajzot kap, kalkulációkkal, helyiség listával, riportokkal. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a sokszor nehézkes épületfelmérés egyszerű és gyors folyamattá váljon.

A szoftvert fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. csapatának célja a 2016-os évre az volt, hogy végre teljesíthessék felhasználóiknak azt a kérését, hogy épületfelmérő applikációjuk ne csak iPad-en, hanem Androidos tableteken is elérhető legyen.

A cég kemény munka után 2016. szeptember 17-én kiadta multi-platform applikációját, amelynek nagy sikeréhez az is hozzájárult, hogy az alkalmazás nemcsak táblagépeken, hanem okostelefonokon is elérhető. A cég 20.000+ letöltéssel számol év végéig.

bestinbiz

Az új alkalmazáshoz új sales model is párosult: az OrthoGraph I alkalmazás teljes rajzolási és mérési funckiója immár ingyenesen elérhető: rajzolás, mérés (átlómérés is), bútorozás, 3D-s előnézet.

A felhasználóknak olyan plusz funciókért kell fizetniük, mint projekt mentés, helyszíni riport, exportok (DXF, IFC, Excel, PDF, PNG), 3D-s nézet – mindezt megtehetik havi, féléves vagy éves előfizetés foirmájában.

 

 

 

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés