Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem árt sietni: ez az 5 alkalmazás nagyon jó és most ingyenes!

Dotkom

Nem árt sietni: ez az 5 alkalmazás nagyon jó és most ingyenes!

5 igen érdekes, kifejezetten iPhone-ra elérhető alkalmazást mutatunk nektek, amelyek rövid ideig ingyenesen elérhetőek!

hide-photo-calculator

Hide Photo Calculator

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy titkos rejtekhely a mobilodon? A Hide Photo Calculator épp ezt kínálja, az alkalmazás ugyanis, bár első látásra csak egy hagyományos számológép, valójában az adataid titkos széfjeként szolgál. Elég egy megadott kódot beírnod és máris hozzáférhetsz a képeidhez, dokumentumaidhoz, illetve akár olyan nevekhez és telefonszámokhoz is, amiket nem akarsz mások orra alá kötni. Ha pedig csak simán egy számológépre van szükséged, akkor is jó szolgálatot tesz a Hide Photo Calculator.

network-utility-pro

Network Utility Pro

Ha szeretnéd figyelemmel követni, hogy mennyi mobilinternetet használsz el egy hónapban, vagy épp tisztában akarsz lenni azzal, hogy mik az otthoni hálózatod adatai, akkor a Network Utility Pro tetszeni fog. A program amellett, hogy képes a WiFi és a mobilinternet adatforgalmának figyelésére, még az internetszolgáltatás adatait is elárulja nekünk. Emellett widget is készült hozzá, így meg sem kell nyitni ahhoz, hogy megtudd a legfontosabb információkat.

website-translation-for-safari

Website Translation for Safari

Egy pillanat alatt lefordíthatsz bármilyen oldalt ezzel a kiegészítővel. Ahogyan azt a neve is mutatja, a Safarihoz készült alkalmazás honlapok lefordítására szolgál, ehhez pedig a Google Translate-t használja. Azaz pontosan úgy működik, ahogyan a kaliforniai gyártó szolgáltatása, viszont sokkal kényelmesebb, hiszen azonnali fordítást biztosít.

momento

Momento

Ez a hasznos iMessage kiegészítő GIF-et varázsol a képeidből, amiket aztán azonnal tovább is küldhetsz az ismerőseidnek. Fontos megemlíteni, hogy a program csak az Apple üzenetküldőjén belül működik, így legalább iOS 10-et futtató telefonra van szükséged!

nightsky

Night Sky 4

Ezen a héten ingyenes a Night Sky, a világ egyik legnépszerűbb csillagnéző alkalmazása. Az egyébként 1200 forintért megvásárolható program legérdekesebb része az, amikor a telefonunkat az ég felé tartva pontosan kirajzolja, hogy az égbolt mely részét látjuk és ott milyen égitestek találhatóak. Ezekből aztán 3D-s modelleket is megnézhetünk, de akár a különféle bolygókra vagy csillagokra egyedileg is ráközelíthetünk. Nemcsak nézelődni, tanulni is nagyon jó a program, szinte minden bolygóról olvashatsz hasznos információkat.

(A BGR cikke nyomán)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés