Connect with us

technokrata

Alaposan felturbózták a Vibert

Dotkom

Alaposan felturbózták a Vibert

Gyorsabb és egyszerűbb lesz, ráadásul még több szórakozást ígér a Viber vadonatúj verziója.

Még egyszerűbb kezelést, még több szórakozást és még testreszabottabb, gyorsabb működést hoz a Viber legújabb frissítése, amely teljesen megújítja az alkalmazás felületét. A világ egyik vezető üzenetküldő appjának új verziója immár világszerte 800, Magyarországon több mint 2,7 millió egyedi felhasználó számára teszi még egyszerűbbé a sokrétű kommunikációs funkciók használatát. Az alkalmazás újratervezését a felhasználói visszajelzések, illetve az anonim módon gyűjtött használati szokások tapasztalatai inspirálták.

Mostantól három koppintással küldhetnek fotót vagy videót a Viber felhasználói, a tartalommegosztás ezzel minden korábbinál egyszerűbbé vált az üzenetküldő alkalmazásban. Az app legújabb verziójában teljesen megújult menü várja a kommunikálni vágyókat, a legfontosabb, legtöbbet használt funkciók mostantól kiemelt helyen szerepelnek.

Hungarian_New-menu_tap-tap

Utóbbi körbe tartozik iOS-en és Androidon a matricamenü, a fotógaléria, a fénykép- és videókészítés, illetve iOS-en a szabadkézi rajz (Doodle). A további népszerű funkciók, mind a Fájl küldése, a Hely küldése, Androidon a Doodle, illetve a Kontakt megosztása a három ponttal jelölt további lehetőségek gomb segítségével érhetők el villámgyorsan.

Az átláthatóbb felületen a felhasználók kedvenc matricáikat, fotóikat és videóikat gyorsabban és még kifejezőbb módon oszthatják meg barátaikkal vagy éppen családtagjaikkal. A valóban azonnali vizuális kommunikációt lehetővé tevő új funkciók a frissítés után azonnal elérhetők a Viber megújult felületén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin