Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek az érdekes webcímek?

Dotkom

Jönnek az érdekes webcímek?

A gyártóknak mostantól lehetőségük lesz egyedi webcímek bejegyzésére, a kérdés csak az, hogy élni is fognak-e a lehetőséggel.

Hamarosan megjelennek majd az internetet a különféle, .márkanévre végződő webcímek. Mindez annak köszönhető, hogy egy két éves folyamatnak köszönhetően enyhültek a legfelső szintű tartományba tartozó domainek korlátozására vonatkozó szabályok, így már .apple, .bmw vagy épp .google is lehet egy honlapcím vége.

domain

 

Ez utóbbi már nem is a jövő zenéje, a Google ugyanis már szeptemberben levédette az első, .google-ös domainjét (blog.google) és a jövőben várhatóan folytatják ezt a trendet. Az persze nagy kérdés, hogy mit szólnak ehhez a többiek, az ugyanis egyáltalán nem világos, hogy mennyire harapnak rá a vállalatok az új lehetőségre. Különösképp azért, mert egy új webcím bevezetése sok költséggel jár (elég csak a szóróanyagokon szereplő domain átírására gondolni), így nem biztos, hogy egy adott vállalat ebbe fekteti a pénzét, hiszen akár a Facebookon vagy az Instagramon is hirdethetne.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés