Connect with us

technokrata

Ha azt hitted, már nem árulnak webkamerát, akkor tévedtél!

Dotkom

Ha azt hitted, már nem árulnak webkamerát, akkor tévedtél!

Sőt, a Logitech be is mutatott egy újat!

A Logitech a mai napon mutatta be Logitech C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek. A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 pixeles HD felbontású videókat 30 fpssel (képkocka/másodperc), illetve 720 pixeles felvételeket 60 fpssel. A kamera dinamikus háttércsere funkciót kapott, amit a Personify támogat, emellett 3 hónapos XSlit prémium licensz is jár hozzá. A dobozban található egy dönthető dokkolós asztali állvány is, amivel beállítható a tökéletes látószög és így még kényelmesebb lehet a streamelés.

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G CTG1 

A C922 Pro Stream webkamera HD felbontásának és a 60 fps-es képfrissítésének köszönhetően olyan részletgazdagon közvetíthetők az online játékok, mintha a közönség is a játékos monitorát nézné. A termék további különlegessége, hogy beépített intelligens arc- és alakfelismerővel rendelkezik, amely elkülöníti a játékost a háttértől, így a gamereknek nincs szükségük ormótlan zöld háttérre. A népszerű applikációkkal (pl. OBS, XSplit) pedig könnyedén adhatnak egyedi és izgalmas arculatot videóiknak azzal, hogy a játékos ablakban saját magukat is megmutatják a közvetítések alkalmával.

JPG 72 dpi (RGB)-C920-G Profile

A Logitech új termékével a díjnyertes, gamerek és vloggerek által széles körben ajánlott HD Pro C920 webkamerát gondolta tovább. A technológia örököse és továbbfejlesztője a C922, amely magasabb minőségű vizuális élményt nyújt elődjénél. Automatikus fényerő- és élesség állítási funkciókkal a kamera éles, tiszta felvételeket és közvetítést biztosít kedvezőtlen fényviszonyokban is. Így tökéletes videók készülhetnek villódzó, pislákoló fényben, több képernyő előtt, vagy akár homályos megvilágításban is. A többirányú, zajszűrő mikrofon lehetővé teszi a kényelmes használatot és a lehető legmagasabb, éles, recsegés mentes sztereo-audió hangminőséget.

JPG 72 dpi (RGB)-C922 group

A Logitech szorosan együttműködött a gaming közvetítő piac egyik vezető szoftvercégével, az XSplittel, hogy a C922-be építse az XSplit legnépszerűbb videó streamelő és rögzítő alkalmazásait. Az eredmény kényelmes és kimagasló felhasználói élmény. A termékhez 3 hónapos XSplit prémium licenc jár, mellyel a XSplit Broadcaster és XSplit Gamecaster teljes eszközkészlete elérhető, így bárki azonnal közvetítheti az általa felvett tartalmakat.

Árak és elérhetőség

A Logitech C922 Pro Stream Webcam a mai naptól kapható 99,99 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron. További információkért látogasson el a Logitech weboldalára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin