Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha titokban keresnél az interneten, ezt az alkalmazást próbáld ki!

Dotkom

Ha titokban keresnél az interneten, ezt az alkalmazást próbáld ki!

Több, igazán hasznos új funkcióval bővült a Google iOS-en elérhető mobil alkalmazása. Amennyiben a böngésző helyett inkább ezt a különálló appot használod, úgy feltétlen próbáld ki!

Bár kétségtelen tény, hogy rengetegen a böngészőből keresgélnek a különféle tartalmakra az interneten, sokan vannak olyanok, akik inkább a Google különálló applikációját használják erre a célra. Ez nem véletlen, hiszen amellett, hogy kevesebb adatforgalommal jár a program használata, még sok esetben kényelmesebb is a kezdőképernyőn lévő ikonra bökni, mint elnavigálni egy címre.

googleiphone

Nos, ők bizonyára nagyon örülni fognak az új, inkognitó mód megjelenésének. A köznyelvben csak pornó módnak nevezett újdonság lényege, hogy ezt bekapcsolva a Google alkalmazás (ezt korábban Keresőnek nevezte a vállalat) nem tárolja el az előzményeket, így olyan témák után is érdeklődhetünk, amelyekről nem szeretnénk, ha másoknak is tudomása lenne. Az új funkciót egyszerűen a Beállítások menüből kapcsolhatjuk be, azon belül is az Adatvédelem / Böngészés/ Előzmények az eszközön fülön. Amint ez megvan, úgy többé már hiába keresgélünk az előzmények után, azt már nem tárolja a rendszer.

Ezen kívül más érdekességeket is tartogat a megújult alkalmazás, hiszen immár el sem kell hagynunk a programot, ha YouTube videókat szeretnénk nézni, a lejátszás ugyanis már ezen belül is elindulhat. A Google emellett a stabilitásra is nagy hangsúlyt fektetett, így állításuk szerint a frissítés óta fele akkora eséllyel omlik össze az alkalmazás.

A Google megújult szoftvere ingyenesen letölthető az App Store-ból.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés