Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megmutatja az Epson, hogy mitől döglik a légy

Dotkom

Megmutatja az Epson, hogy mitől döglik a légy

Az Epson a Photokina rendezvényen új szintre emeli a fotónyomtatást a minőség és az alkalmazhatóság terén.

A Németországban, Kölnben megrendezésre kerülő Photokina kiállítás látogatói megismerhetik a képalkotás számos területe számára minőségi és átfogó megoldásokat biztosító Epson szkennereket, tintasugaras nyomtatókat és okosszemüveget is. A 2016. szeptember 20-tól 25-ig tartó rendezvényen az otthoni felhasználók és a szakma képviselői egyaránt találkozhatnak a japán gyártó legújabb termékeivel, amelyekkel nyomathordozók széles választékára nyomtathatnak kiemelkedő minőségű képeket, az Epson Moverio okosszemüveggel pedig beléphetnek a kiterjesztett valóság világába.

Amellett, hogy professzionális, nagy teljesítményű készülékei biztosítják a fotók és szépművészeti alkotások nyomtatását, az Epson – a hagyományos fotónyomtatáshoz használt nyomathordozókon túllépve – a piacvezető tintasugaras készülékeinek vászonra, pólóra, fém panelekre és 3D termékekre történő nyomtatásával demonstrálja a személyre szabott tárgyak elkészítését. A vállalat vezető szoftver, finiselő és alkalmazás specialistákkal is együttműködik a helyszínen, hogy bemutassa, milyen egyszerűen és gyorsan állíthatók elő különböző termékek a fotók és szépművészeti alkotások kreatív felhasználásával.

Image converted using ifftoany

A kiállításon az Epson panelbeszélgetésekkel is készül, hogy a látogatók minél többet megtudhassanak a legújabb képalkotó és nyomtatási technológiákról. A cég szakemberei iparági szakértőkkel együtt tanácsokkal is szolgálnak majd olyan aktuális kérdésekben, mint például: hogyan nyomtassanak a felhasználók optikai fehérítővel készített médiára, hogyan válasszák ki a megfelelő nyomathordozót a legjobb minőségű fotók vagy szépművészeti alkotások előállítása érdekében, illetve mi a legjobb módja a fóliák és archaikus technológiával üveglapra készített fotográfiák digitalizálásának.

Az egyéni felhasználók és a professzionális képalkotó ipar eltérő igényeinek megfelelően az Epson tintasugaras nyomtatói az élvonalbeli minőség, a sokoldalú felhasználás, az egyszerű csatlakoztathatóság és a termelékenység legmagasabb szintjeit képviselik. A gyártó standján a készülékek alkalmazását bemutató zónák is megtalálhatók lesznek, így a látogatók különleges bemutatókon vehetnek részt, ahol a szakértőktől gyakorlati tudnivalókról és egyéb érdekességekről értesülhetnek.     

Kiemelkedő megoldások az otthoni és a professzionális fotónyomtatás terén: Az Epson legújabb tintasugaras nyomtatói a multifunkciós, lapolvasóval ellátott, hatszínű tintakészlettel rendelkező, asztali A4-es modellektől kezdve a nagyformátumú, 10 színnel rendelkező, 44” méretű készülékekig mind megtalálhatók. A nyomtatókat úgy tervezték, hogy a felhasználók kiváló minőségben, egyszerű használat mellett élénk színekkel, finom részletekkel és színátmenetekkel és gazdag mélyfekete árnyalatokkal rendelkező képeket, illetve gyönyörű fekete-fehér fotókat nyomtathassanak.

SC-P10000

Fotók és szépművészeti alkotások nyomtatása magas minőségben, nagy példányszámban: Kiváló minőségű, akár 64” szélességű fotók és szépművészeti alkotások nyomtatására is lehetőség van a SureColor SC-P10000 vagy P20000 nagyformátumú nyomtatókkal. A Digital Information cég az Epsonnal közösen a Photokina kiállításon mutatja be a kétoldalas nyomtatási megoldásokat a fotókönyvek számára elsőként a DGI rendszerrel, amely két SureColor SC-P10000 készüléket alkalmaz.

Surelab_D7 Studio

Többcélú felhasználásra szánt minilaborok: Az Epson a SureLab D30000SR & DR készüléket, a SureLab D7 Studio mikrolabort és a SureLab SL-D700 kompakt, tintasugaras nyomtatót is kiállítja a Photokina rendezvényen, amelyek egyszerű használat mellett magas minőségű nyomatokat garantálnak. Ezeket a készülékeket kifejezetten a kereskedelmi célú képkidolgozás és a kiskereskedők számára tervezték.

Fotók és szépművészeti alkotások nyomtatása vászonra: Az érdeklődők a nagy volumenű, professzionális vászonnyomtatással és keretezéssel is megismerkedhetnek a 64” méretű Epson SureColor SC-S80600 nyomtatónak, a Fotoba automata vágógépek kínálta megoldásoknak és az MH&P Stretchmaster ST60/60 készüléknek köszönhetően. Az új, könnyűsúlyú vászonnyomtatás is megtekinthető lesz a vízbázisú tintát használó SureColor SC-T7200 nyomtatóval és az Adventa karton képkeretekkel.

SureColor SC-F2000

Képek pólókra, fémfelületekre és 3D termékekre: Az Epson SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatóival kiemelkedő minőségű textil és promóciós termékek készíthetők. Az érdeklődők a készülékek változatos, kreatív alkalmazási lehetőségeiről a Photokina kiállításon is meggyőződhetnek: a teljes körű tervező és nyomtatási szolgáltatást egyben kínáló SureColor SC-F2000 direkt textilnyomtatóval a helyszínen nyomtatnak majd képeket pólókra. A látogatók a SureColor SC-F6200 készülék és a 3D szublimáció szakértője, a SubliTec cég segítségével 3D termékek, például bukósisakok, promóciós termékek, kiegészítők, telefon- és tablet tokok felületére történő nyomtatással kapcsolatban is tájékozódhatnak. Emellett az Epson a ChromaLuxe vállalattal partnerségben fém elemekre lenyűgöző, kopásálló képek nyomtatását mutatja be az SC-F6200 készülékkel.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés