Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjött az okostoll, amire minden grafikus várt!

Dotkom

Megjött az okostoll, amire minden grafikus várt!

Egyedi okostollat mutatott be egy startup.

Nem akármilyen okostoll került fel az indiegogora. A Cronzy Pen nevű szerkezet beépített érzékelőjével ugyanis képes felismerni a külvilág színeit, majd azt a házában elhelyezett festékkazettából ki is tudja keverni. Ezután a felhasználó választhat, hogy épp az opcionálisan elérhető fejek közül melyiket használja, hiszen ettől függően különböző vastagságú ábrákat vethet papírra. A Cronzy Pen így feleslegessé teszi a különböző tollak és ceruzák cipelését, hiszen egy eszközként ki tudja váltani őket.

A 16 millió színárnyalat bezonosítására képes okostollhoz természetesen egy applikáció is tartozik, ebben eltárolhatjuk a számunkra oly fontos színeket, hogy aztán később pontosan ugyanazzal az árnyalattal rajzolhassunk. A toll természetesen beépített akkumulátorral is rendelkezik, ez a fejlesztők szerint egy napra elegendő energiát biztosít.

cronzy1

 

A Cronzy Pen persze nem lesz olcsó, ha sikerül összegyűjteni a kívánt, 200 ezer dolláros célt, akkor az előrendelők 140 dollárért juthatnak majd hozzá egy példányhoz, később már csak 300 dollárért vihetik majd haza a készüléket.

Forrás: Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés