Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elmenti a papírra vetett szöveget az okostoll

nuwa

Kütyük

Elmenti a papírra vetett szöveget az okostoll

Elmenti a papírra vetett szöveget az okostoll

Visszanézhetőek a mobilappjában a leírt szövegek és a rajzolt szkeccsek.

Különleges kütyüt mutatott be az egyre ritkábbá váló kézírás szerelmeseinek a holland Nuwa startup, a vállalat okostollja képes elmenteni és okostelefonos appban mutatni a papírra vetett gondolatokat. A már előrendelhető, de várhatóan csak az ősszel piacra kerülő termék szabványos D1 tollbetétet használ a papírra íráshoz, a szövegeket és rajzokat pedig mozgásérzékelővel, nyomásérzékelővel, továbbá három pici kamerával digitalizálja.

A toll Bluetooth segítségével szinkronizálja a mentett írásokat és szkeccseket a mobilappjával, a beépített akkuja két órán keresztül képes energiával ellátni a digitalizálásért felelős hardvereket, a feltöltése 15 percet vesz igénybe. Az akkutöltéshez be kell helyezni a gyári tolltartóba a tollat, maga a tolltartó pedig USB-C kábelen át látható el árammal.

A Nuwa Pen nem lesz olcsó mulatság, az előrendelési időszak alatt 179 euró az ára, de a forgalomba kerülésekor 279 eurót kér majd érte a startup. Ezen túlmenően ráadásul egy opcionális, havi 3 euróba kerülő előfizetés is lesz hozzá, amellyel például többféle felhőtárhelyre lehet biztonsági mentéseket készíteni a mentett jegyzetekről, több formátumot fog támogatni az exportfunkciója, továbbá egy gombnyomással átalakíthatóak lesznek macskakaparásról olvasható betűtípusra a mentett jegyzetek.

Forrás: ORIGO


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés