Connect with us

Hirdetés

technokrata

Máris legyőzték a Pokémon Go-t

Dotkom

Máris legyőzték a Pokémon Go-t

Jönnek fel az emojik!

Az elmúlt hetekben mi is számtalan alkalommal számoltunk be a Pokémon Go-ról, a játékról, amely a közelmúlt legsikeresebb címeként elképesztő bevételeket termelt a fejlesztőinek. A Nimatics újdonsága így két hétig vezette a letöltési ranglistákat, most azonban elkezdte egy másik program átvenni az uralmat.

Az amerikai App Store-ban így már a Bitmoji-t töltötték le a legtöbben, ami nem meglepő, hiszen az applikáció a jelen kor egyik legnépszerűbb kreálmányára, az emojira épít. A program lényege, hogy a felhasználó elkészítheti a saját magát ábrázoló hangulatjelét, amit aztán profilképként is felhasználhat a Facebookon vagy az Instagramon.

pokemongo5

Talán nem véletlen, hogy a Bitmoji sikerére érzékenyen reagált a piac, így a Pokémon Go-ban résztulajdonos Nintendo részvényei 18 százalékkal csökkentek, ez pedig azt jelenti, hogy a cég 6,7 milliárd dollárt bukott egyetlen hét alatt. Persze azért sokat így sem problémáznak majd, hiszen még ezzel a visszaeséssel is szolíd 65%-os erősödést hozott a Nintendo-nak a Pokémon Go.

Forrás: Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés