Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telekomos vagy? Most ingyen internetet kapsz!

Dotkom

Telekomos vagy? Most ingyen internetet kapsz!

Legalábbis, ha van tanulói jogviszonyod!

A nyár a fesztiválok és a különleges sportélmények évszaka, amikor az egyetemisták, főiskolások nemcsak a Balatonban, hanem egy-egy többnapos zenei fesztiválban is megmártózhatnak, kipihenve mind a szorgalmi időszakot, mind a vizsgákat. Ebben az időszakban megnő a diákok mobiladat-forgalma is, hiszen a vezetékes nettől és gyakran egy-egy wifi hotspottól is távol töltik a napjaikat, de a tartalomfogyasztási szokásaik nem változnak meg gyökeresen: a zenehallgatásról, a videómegosztásról és –nézésről, vagy éppen a közösségi oldalak böngészéséről a nyár alatt sem mond le szívesen egy diák sem csak azért, mert éppen kevés adatkerettel rendelkezik.

smartphone

A Telekom ezért a Netrehajtok promóció keretében a nyárra hangolja az egyetemisták, főiskolások adatcsomagjait is: júliusban és augusztusban havi 3 GB bónusz adatforgalmat ad azoknak a Telekom előfizetőknek, akik aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyar felsőoktatási intézményben és legkésőbb június 30-ig regisztrálnak a www.fesztrehajtok.hu oldalon (ahol a promóció részletes feltételei is megtalálhatóak).

A Telekom korábban bejelentette, hogy eltörölte a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban, de gondoltak azokra is, akik még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be: a Next és Next Business előfizetőknek megduplázták a felhasználható adat mennyiségét, ami az előfizetésük teljes időtartamára szól. További részletek elérhetők a www.telekom.hu oldalon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés