Connect with us

technokrata

Átadják az alagutat, amitől eláll a lélegzeted!

Dotkom

Átadják az alagutat, amitől eláll a lélegzeted!

Az ABB készen áll a világ leghosszabb vasúti alagútjának megnyitójára.

A svájci Gotthárd-alagutat hivatalosan a svájci kormányzat védnökségével szervezett nemzetközi ünnepség keretében nyitják meg a mai napon. A hivatalos és az azt követő nyilvános ünnepségen az ABB két kiállítási pavilonban mutatja be, hogy milyen rendszerekkel járult hozzá az építkezés sikeréhez, illetve a jövőnek szóló megoldásait is felvonultatja. Lássuk,  mire számíthatnak az ünnepségen résztvevő látogatók.

A világ leghosszabb vasúti alagútjának megnyitó ünnepségre tervezett két kiállítási pavilon elkészült. A szerdán tartandó hivatalos állami ünnepségen jelentik be az alagút megnyitását.

abb

A Svájci Szövetségi Tanács mellett számos európai államfő, köztük Angela Merkel német kancellár, Francois Hollande francia elnök, Matteo Renzi olasz miniszterelnök, valamint a politikai és a gazdasági élet sok kiválósága is részt vesz a megnyitó ünnepségen. Az eseményen 1100 vendég és a média 300 képviselője lesz jelen. Az ünnepség egyike a Svájcban l valaha rendezett legnagyobb nemzetközi eseményeknek.

Peter Voser, az ABB elnöke és Ulrich Spiesshofer, a cégcsoport vezérigazgatója Remo Lütolf svájci country manager társaságában vesz majd részt a 2016. június 1-én tartandó hivatalos ünnepségen.

A hivatalos ünnepséget követően, 2016. június 4-én, hétvégén már várják a nagyközönséget az alagút északi és déli kapujánál kialakított négy kiállítási területen. A Rynächtban és Pollegióban felállított ABB pavilonban azokat a technológiai megoldásaikat mutatják be, amelyeket a Gotthárd-alagúthoz, a vasúti szállításhoz, valamint az energetikai és automatizálási szektorok számára szállítottak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin