Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez az ember valószínűleg egy életre megutálta a Windows 10-et

Dotkom

Ez az ember valószínűleg egy életre megutálta a Windows 10-et

9 órás játékot szakított meg a Windows 10 frissítése!

Hiába érhető el július végéig ingyenesen a Windows 10, sokan vannak, akik nem akarnak frissíteni és maradnának a bevált rendszerüknél. Nos, ez a Microsoftnak cseppet sem tetszik, ezért a lehető legidegesítőbb módját választották a frissítésre való rábírásnak. A rendszer frissítését jelző, felbukkanó ablakból ugyanis hiányzik az elutasítás lehetősége, csak egy későbbi időpontot jelölhetünk meg a telepítés megkezdésére.

getwindows10

Ez szivatta meg Erik Flomot is, aki már kilencedik órája közvetítette a Twitch csatornáján, ahogyan a Counter Strike-ban játszik. A közvetítésnek a Windows 10 frissítés vetett véget, hiszen a procedúra egy korábbi jóváhagyásnak köszönhetően elindult a háttérben, ezzel megszakítva a játékot. Ennek fényében nem meglepő, hogy Flom nem volt elragadtatva a dologtól, az alábbi felvételen tisztán hallható, ahogyan kifakad: “Ez meg hogyan történhetett?!! Baszd meg  Windows 10 … Istenem PC, csak egyetlen feladatod volt! Frissíts gyorsabban te fasz!”

Nem ez az első eset, hogy a Windows 10 belerondít a dolgokba, korábban egy élő időjárás jelentést szakított meg a frissítési ablak.

Forrás: WinBuzzer via Origo



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés