Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bringázni indulsz a nyáron? Ezzel az eszközzel nem tévedsz el!

Dotkom

Bringázni indulsz a nyáron? Ezzel az eszközzel nem tévedsz el!

Új funkcióval bővültek a Mio Cyclo érintőképernyős kerékpáros navigációi.

A Strava Live szegmensek rendszere egy kihívásokkal teli, szórakoztató és egyben izgalmas kerékpáros alkalmazás, melyben meghatározott szakaszokon mások ellen versenyezhetünk. A Mio Cyclo kerékpáros GPS-ek így a pontos iránymutatás, az előre telepített OpenStreetMap rendszer és a turn-by-turn instrukciók mellett a leghétköznapibb kerékpározásból is adrenalinnövelő versenyhelyzetet teremthetnek, a sportolás szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Az autóskamerák és navigációk piacán innovatív megoldásokat szállító Mio már a kerékpárosok számára is kínál okoskütyüket. A Mio Cyclo termékcsalád tagjai segítenek az útvonalak megtervezésében, a megállók kiválasztásában vagy éppen a túraadatok mérésében. Az érintőképernyős Mio Cyclo 200, 305, 315 és 505 navigációk májustól új funkcióval bővültek, a kerékpáros GPS-ek mellé ingyenesen elérhető a multifunkciós Strava alkalmazás is, mely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a felhasználókat. Sőt, aki egy kis szórakozásra vágyik, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhat. 

A Mio készülékekben is elérhető Strava Live szegmensei már megjelenésükkor egy csapásra felélénkítették a kerékpáros kultúrát és a versengés élményét mindenhol, ahol felbukkantak. Az alkalmazás segítségével a felhasználók meghatározott útvonalakon virtuálisan versenyezhetnek egymással a legjobb időeredményért, a folyamatos javuláshoz pedig a Mio Cyclo edzésprogram-tervezője nyújt hathatós segítséget. Legyen szó erdei ösvényről vagy hegyi terepről, a strapabíró kerékpáros GPS hasznos adatokkal segít minden a rekordkísérletet. A népszerű Strava applikáció ráadásul mostanra már számos új funkcióval is bővült, képes a személyes eredmények tárolására, megjegyzi a számunkra érdekes szegmenseket és a váltóbeállításokat is automatikusan optimalizálja, a két szoftver remekül egészíti ki egymást.

 Mio_Cyclo_High_Res

Virtuális verseny bárhol, bármikor

A Strava felhasználói fiók és a Cyclo összekapcsolása után a készülék beállítástól függően egyből jelez, ha az aktuális kerékpározás útvonalához közel versenyre alkalmas Live szegmens található. A GPS koordináták segítségével a készülék mérni kezdi, amint elhagyjuk a versenyszakasz kezdőpontját, majd a végén eredményt hirdet. Az eredményekről azonnali visszajelzést ad, saját időnkhöz és a globális ranglistához is mérhetjük magunkat, ezáltal tudjuk figyelemmel kísérni fejlődésünket és szintünket a többi felhasználóhoz képest. Rekordkísérletünket mások akár online is követhetik, amivel minden próbálkozás egyedi élménnyé válik.

Közösségi élmény a Strava-val 

Az időeredmények általi versengés persze nem az egyetlen funkció, akár live coaching szolgáltatást is igénybe vehetünk, mely azonnali tanácsokkal segít a kezdőktől a profikig mindenkinek. A felhasználók emellett kérdezhetnek egymástól, csoportokat alapíthatnak, és fórumokon keresztül üzenhetnek egymásnak, valamint értékelést és visszajelzést is küldhetnek társaiknak. A felhasználóbarát Mio Cyclo készülékek május elejétől már Strava Live szegmensekkel kiegészítve várják a vállalkozó szellemű bringásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés