Connect with us

technokrata

Bringázni indulsz a nyáron? Ezzel az eszközzel nem tévedsz el!

Dotkom

Bringázni indulsz a nyáron? Ezzel az eszközzel nem tévedsz el!

Új funkcióval bővültek a Mio Cyclo érintőképernyős kerékpáros navigációi.

A Strava Live szegmensek rendszere egy kihívásokkal teli, szórakoztató és egyben izgalmas kerékpáros alkalmazás, melyben meghatározott szakaszokon mások ellen versenyezhetünk. A Mio Cyclo kerékpáros GPS-ek így a pontos iránymutatás, az előre telepített OpenStreetMap rendszer és a turn-by-turn instrukciók mellett a leghétköznapibb kerékpározásból is adrenalinnövelő versenyhelyzetet teremthetnek, a sportolás szerelmeseinek legnagyobb örömére.

Az autóskamerák és navigációk piacán innovatív megoldásokat szállító Mio már a kerékpárosok számára is kínál okoskütyüket. A Mio Cyclo termékcsalád tagjai segítenek az útvonalak megtervezésében, a megállók kiválasztásában vagy éppen a túraadatok mérésében. Az érintőképernyős Mio Cyclo 200, 305, 315 és 505 navigációk májustól új funkcióval bővültek, a kerékpáros GPS-ek mellé ingyenesen elérhető a multifunkciós Strava alkalmazás is, mely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a felhasználókat. Sőt, aki egy kis szórakozásra vágyik, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhat. 

A Mio készülékekben is elérhető Strava Live szegmensei már megjelenésükkor egy csapásra felélénkítették a kerékpáros kultúrát és a versengés élményét mindenhol, ahol felbukkantak. Az alkalmazás segítségével a felhasználók meghatározott útvonalakon virtuálisan versenyezhetnek egymással a legjobb időeredményért, a folyamatos javuláshoz pedig a Mio Cyclo edzésprogram-tervezője nyújt hathatós segítséget. Legyen szó erdei ösvényről vagy hegyi terepről, a strapabíró kerékpáros GPS hasznos adatokkal segít minden a rekordkísérletet. A népszerű Strava applikáció ráadásul mostanra már számos új funkcióval is bővült, képes a személyes eredmények tárolására, megjegyzi a számunkra érdekes szegmenseket és a váltóbeállításokat is automatikusan optimalizálja, a két szoftver remekül egészíti ki egymást.

 Mio_Cyclo_High_Res

Virtuális verseny bárhol, bármikor

A Strava felhasználói fiók és a Cyclo összekapcsolása után a készülék beállítástól függően egyből jelez, ha az aktuális kerékpározás útvonalához közel versenyre alkalmas Live szegmens található. A GPS koordináták segítségével a készülék mérni kezdi, amint elhagyjuk a versenyszakasz kezdőpontját, majd a végén eredményt hirdet. Az eredményekről azonnali visszajelzést ad, saját időnkhöz és a globális ranglistához is mérhetjük magunkat, ezáltal tudjuk figyelemmel kísérni fejlődésünket és szintünket a többi felhasználóhoz képest. Rekordkísérletünket mások akár online is követhetik, amivel minden próbálkozás egyedi élménnyé válik.

Közösségi élmény a Strava-val 

Az időeredmények általi versengés persze nem az egyetlen funkció, akár live coaching szolgáltatást is igénybe vehetünk, mely azonnali tanácsokkal segít a kezdőktől a profikig mindenkinek. A felhasználók emellett kérdezhetnek egymástól, csoportokat alapíthatnak, és fórumokon keresztül üzenhetnek egymásnak, valamint értékelést és visszajelzést is küldhetnek társaiknak. A felhasználóbarát Mio Cyclo készülékek május elejétől már Strava Live szegmensekkel kiegészítve várják a vállalkozó szellemű bringásokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin