Connect with us

technokrata

Ha unod a sok reklámot, tedd fel ezt a böngészőt!

Dotkom

Ha unod a sok reklámot, tedd fel ezt a böngészőt!

Bárki számára elérhető a reklámblokkolóval felszerelt Opera böngésző!

Mostantól végre hivatalosan is letölthető az Opera új, 37-es verziószámot viselő böngészője. Az újdonság legizgalmasabb funkciója egyértelműen a reklámblokkoló, amelynek segítségével mindenféle extra bővítmény telepítése nélkül kiszűrhetjük a számunkra zavaró reklámokat.

Az Opera szerint ez a megoldás nemcsak kényelmes, de jó hatással van a számítógépre is, hiszen nem igényel annyi energiát, mint egy extra bővítmény, így gyorsabban töltődnek majd be a weboldalak. Szintén rendkívül hasznos a videókiragadás lehetősége is.

memory-usage-opera-for-computers-with-ad-blocker

Amennyiben egy videó elnyeri a tetszésünket, de épp mással szeretnénk foglalkozni, úgy kis ablakba kitehetjük a mozgóképet, így az folyamatosan megjelenik a képernyőn, függetlenül attól, hogy melyik fülön járunk épp.

blockopera2

Sőt, az Opera itt nem állt meg,  hiszen a böngésző fejlesztői verzióját már VPN-klienssel is ellátták. Ennek a segítségével kitrükközhetjük például az olyan tartalmakat, amelyeket elvileg csak egy adott ország lakói láthatnak. Arról, hogy ez a funkció mikor élesedik az átlagfelhasználók számára, egyelőre nincs információ, de valószínűleg a 38-39-es verzióban számíthatunk ennek a megjelenésére is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu