Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén már úgy strandolhatsz, hogy közben nem lopják el a pénzed

Dotkom

Idén már úgy strandolhatsz, hogy közben nem lopják el a pénzed

Hiszen egyre több helyen használható a Simple alkalmazás.

A magyar tengerpart sokat változott a régi „Zimmer Frei” hangulathoz képest. Egy nemzetközi összehasonlításban a legtöbb fizetős strandunk felveszi a versenyt a legfelkapottabb helyekkel is. A minőségi szolgáltatások elterjedése mellett egyre többet foglalkoznak a kényelmünkkel is: 2016-ban már a legtöbb balatoni strandon elfogadják a mobiltelefonon vásárolt jegy felmutatását is belépéskor.

Az ingyenesen letölthető, szolgáltató független Simple alkalmazással bárhonnan, bármikor megvásárolhatjuk a strandjegyet, belépéskor a pénztárnál való sorban állás helyett csak az okostelefonunkat kell felmutatnunk.

okostelefon_strand_01

Mit tudnak a balatoni strandok?

A Balatoni Szövetség minden évben szigorú szabályok mellett osztja ki a Kék Hullám Zászló strandminősítést, ennek elérésére a kitűnő vízminőség mellett a szolgáltatásoknak is magas színvonalat kell elérniük. Tavaly 8 strand kapta meg a legmagasabb, három csillagos-, 14 a kétcsillagos és 6 a még mindig magas elvárásokat támasztó egycsillagos megjelölést.

A legtöbb helyen a megszokott vizibicikli bérlés mellett új szolgáltatásokkal vonzzák magukhoz a látogatókat: a víziélménypark, szörfoktatás, vízisí, elektromos hajóbérlés, sportpályák, csúszdák és minigolf állnak az élen, de a kulturális és sportprogramok is állandóak a partokon.

A szokványos strandi szolgáltatások fejlesztésén túl az üzemeltetők felismerték az okostelefonokban rejlő potenciált és a strandolók kényelmének érdekében már a Simple alkalmazáson keresztül is megvásárolhatják a strandbelépőjüket. Az alkalmazásban vásárolt jegyekért nem kell sorba állni a pénztárnál és több helyen a beléptetésnél is egy külön soron mehetnek be a strandra.

okostelefon_strand_02

Mire lehet használni a Simple alkalmazást?

A szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációt minden Android, iOS és Windows okostelefonra ingyenesen telepíthetik a felhasználók. Segítségével országszerte több száz mozi-, színház- és koncertterembe, valamint több ezer kulturális- és sporteseményre vásárolhatunk online belépőt akár last minute áron, belépéskor ezeket is elég a telefonon felmutatni. Az egész ország területén beszerezhetjük az autópálya-matricát és rendezhetjük a közterületi parkolásunk díját. Több mint 300 étteremből rendelhetünk házhoz ételt, fizethetünk italautomatáknál készpénz nélkül, beleshetünk a legjobb buli-helyszínek programjába, eltárolhatjuk a hűségkártyáinkat és hívhatunk taxit Budapesten.

Az alkalmazásban vásárolt jegyeket jelenleg 11 fizetős balatoni strandon, a Velencei-tónál, a Budapest környéki Rukkel-tó Víziparkban, illetve a soproni és szombathelyi tófürdőben is elfogadják. Továbbá a Szigligeti várba és akár még az ott megrendezésre kerülő kulturális programokra is megválthatjuk az alkalmazással a belépőjegyünket.

Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, ezért az aktuális listáért és bővebb információkért látogass el a http://strandbelepo.hu/ weboldalra.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés