Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ne lepődj meg, ha megváltozik a Facebookod!

Dotkom

Ne lepődj meg, ha megváltozik a Facebookod!

Újra változtat az üzenőfalon a Facebook.

A Facebook a közelmúltban vezette be a News felületét, amely lényegében nem tesz mást, mint az alkalmazáson belülre helyezi a különböző híroldalak legfrissebb anyagait. Ez, bár a hírkészítők szempontjából nem volt kifejezetten a legjobb húzás (hiszen például az oldalaikon lévő reklámok így nem jelennek meg), a fogyasztókat úgy tűnik, hogy megnyerte.

facebook

Nos, egy most kiszivárgott kijelzőkép alapján ez a megoldás a jövőben még nagyobb szerepet kap majd, hiszen a közösségi oldal most azt teszteli, hogy hogyan lehetne mégjobban integrálni a híreket az üzenőfalba. Ezek alapján az algoritmus külön füleken tematikus anyagokat is megjelenítene a barátok posztjai mellett, azaz akit a technológia világa érdekel, az az ismerősök bejegyzései mellett ezekkel is aktívan találkozik majd.

Persze, ha valaki most is lájkol egy site-ot (például a Technokratát!), az manapság is értesülhet az újdonságokról, ám a külön szekciókra való bontással a néhány órával ezelőtti, a hírfolyamból már lekerült anyagok is megtekinthetővé válnak.

facebook

A fentebb is látható képet a Mashable egyik munkatársa vette észre, ám már a Facebook is megerősítette, hogy valódi fotóról van szó. Arról nincs információ, hogy az újítást mikor élesíti a felhasználóknál a Facebook, de valószínűleg nem kell már olyan sokat várnunk.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés