Connect with us

technokrata

Ne lepődj meg, ha megváltozik a Facebookod!

Dotkom

Ne lepődj meg, ha megváltozik a Facebookod!

Újra változtat az üzenőfalon a Facebook.

A Facebook a közelmúltban vezette be a News felületét, amely lényegében nem tesz mást, mint az alkalmazáson belülre helyezi a különböző híroldalak legfrissebb anyagait. Ez, bár a hírkészítők szempontjából nem volt kifejezetten a legjobb húzás (hiszen például az oldalaikon lévő reklámok így nem jelennek meg), a fogyasztókat úgy tűnik, hogy megnyerte.

facebook

Nos, egy most kiszivárgott kijelzőkép alapján ez a megoldás a jövőben még nagyobb szerepet kap majd, hiszen a közösségi oldal most azt teszteli, hogy hogyan lehetne mégjobban integrálni a híreket az üzenőfalba. Ezek alapján az algoritmus külön füleken tematikus anyagokat is megjelenítene a barátok posztjai mellett, azaz akit a technológia világa érdekel, az az ismerősök bejegyzései mellett ezekkel is aktívan találkozik majd.

Persze, ha valaki most is lájkol egy site-ot (például a Technokratát!), az manapság is értesülhet az újdonságokról, ám a külön szekciókra való bontással a néhány órával ezelőtti, a hírfolyamból már lekerült anyagok is megtekinthetővé válnak.

facebook

A fentebb is látható képet a Mashable egyik munkatársa vette észre, ám már a Facebook is megerősítette, hogy valódi fotóról van szó. Arról nincs információ, hogy az újítást mikor élesíti a felhasználóknál a Facebook, de valószínűleg nem kell már olyan sokat várnunk.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin