Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már te is megveheted a Huawei újdonságait!

Dotkom

Már te is megveheted a Huawei újdonságait!

Sőt, már a csúcsmodell is elérhető Magyarországon!

A Huawei fogyasztói üzletága a 2016. január 5-i amerikai CES (Consumer Electronics Show) szórakoztató elektronikai kiállításon tartott bemutatója után Magyarországon is megszervezte legújabb prémium kategóriás termékei, a Mate 8 okostelefon és az M2 10” tablet premierjét.

A rendezvényen Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának vezetője ismertette csoportjának 2015. évi hazai eredményeit is. „Az elmúlt év a dinamikus növekedés ideje volt Magyarországon a Huawei fogyasztói üzletág számára. Az üzletág bevételei 86 százalékkal haladták meg a 2014. évi értéket. A Huawei piaci részesedése is jelentősen nőtt a magyarországi fogyasztói piacon a GfK Piackutató Intézet szerint: darabszám alapján 2015-ben elérte a 7 százalékot, szemben a 2014. évi 4,4 százalékkal. 2015 decemberében pedig már minden tizedik Magyarországon eladott okostelefon Huawei/ Honor volt.” – jelentette be az üzletág vezetője. „A Huawei folytatja közép- és felsőkategóriás termékekre fókuszáló stratégiáját 2016-ban is. Ezzel összhangban a Huawei Magyarország célja, hogy továbbra is a hazai okostelefon piac meghatározó szereplője legyen és megduplázza piaci részesedését a következő évben.”

Huawei Mate 8 premier_01

A termékek elérhetőségi

A Mate 8 itthon 2016. január 29-től vásárolható meg 199 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron a Media Martknál, az EDigitalnál és a Speedshop-nál ezüst (moonlight silver) és szürke (space grey) színekben. A Mate 8 a szolgáltatók közül a Telekomnál lesz először elérhető online, egy elővásárlási akció keretein belül 2016. február 1-től 14-ig, Next XL tarifa csomagban, 20 x 3 490 Ft-ért. Az előrendelési akció keretein belül az első 100 előrendelő Huawei Talkband B2 okosórát kap ajándékba. A Mate 8 értékesítése a Telekomnál február 15-én kezdődik szintén Next XL tarifa csomagban, 20 x 3 490 Ft-ért. 2015 januárjában nemcsak a Mate 8 értékesítése kezdődik meg, hanem a Huawei Watch is az üzletekbe kerül a Media Marktnál, Edigitalnál, és a Speedshopnál.

A Telekom üzletekbe az év első negyedévében kerül az okosóra több változatban.

Az új 10 colos M2 tablet és a hölgyek számára tervezett Huawei Watch pedig várhatóan 2016 márciusától vásárolható meg Magyarországon.

Huawei Mate 8

Mate 8 okostelefon 

A 6 colos full HD kijelzőjű Mate 8-at az eddigi legerősebb, új, saját fejlesztésű Kirin 950 chipsettel szerelte fel a gyártó. Így a korábbi Kirin 925-ös verzióhoz képest ez a készülék 100 százalékkal magasabb CPU-teljesítményt, 125 százalékkal megnövelt grafikus gyorsítást, és 70 százalékkal magasabb energiahatékonyságot biztosít.

A készülék 4000mAh-s akkumulátora lehetővé teszi, hogy normál használat során akár két és fél napot is kibírjon töltés nélkül a telefon. Gyakori használat esetében kicsit több mint másfél napot kibír töltés nélkül. A Mate 8 gyors töltési technológiájának köszönhetően a telefon 30 perc alatt feltölthető olyan szintre, hogy egy napig kitartson, 105 százalékkal gyorsabban, mint az Apple iPhone 6s Plus.

A Mate 8 a legfrissebb Android 6.0-át futtatja a Huawei saját fejlesztésű EMUI 4.0 kezelőfelületével. A készüléket a Huawei új generációs ujjlenyomat-olvasóját tartalmazza, amely érzékelője 10 százalékkal hatékonyabban azonosít, mint a Huawei eddigi ujjlenyomat leolvasói, sőt, egy megerősített védelmi technológiát alkalmaz. Az új szenzor 100 százalékkal növelte a feloldási sebességet is. A Mate 8 kétféle ujjlenyomat-leolvasási szabványt, a Fast Identity Online-t (FIDO) és az Android M-et is támogat. Ezáltal hatékonyabbá és biztonságosabbá teszi a mobiltelefonos fizetést. A Mate 8 microSD kártya tartalmát egy zárral védi, amely megakadályozza, hogy bárki jelszó nélkül hozzáférjen. Így ha a telefont ellopják, akkor nem tudnak a felhasználói adatokhoz hozzáférni. Az erős CPU pedig valós idejű titkosítást támogat az adatok maximális védelme érdekében.

A Mate 8-at 8 megapixeles előlapi kamerájával és 16 MP hátlapi kamerával látta el a gyártó. A készülék forradalmian új Sony 16MP IMX298 optikai képstabilizátort tartalmaz, 23 százalékkal megnövelve a szenzor méretét.

A Mate 8 nagy kapacitású akkumulátorának, erős teljesítményének, “Super Hands-Free 3.0” technológiájának, nagy kijelzőjének és elegáns dizájának köszönhetően tökéletes választás napjaink állandóan úton lévő üzletemberei számára.

Huawei MediaPad M2

Új M2 10”-os tablet

A Huawei 2015 őszén mutatta be a Harman/Kardonnal együttműködésben készített 8 colos M2 tabletét. A vállalat januárban mutatta be az M2 új 10 colos verzióját, amelyet szintén a Harman/Kardonnal együtt készített. A Harman/Kardon világszerte elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalat, amelyet 1953-ban alapított a zene és művészetszerető Dr. Sidney Harman és Bernard Kardon. A Harman/Kardon a legmodernebb Clari-Fi zenetárolási technológiáját építette az M2-be, amely segítségével a készülék képes visszaállítani a zenében az elveszett adatokat és kompenzálni a kiesett magas frekvenciájú hangokat. Az M2 tökéletes veszteség-mentes zenei élményt és hihetetlen surround stereo hangzást biztosít, köszönhetően többek között a beépített 4 db Harman/Kardon hangszórónak is.

A mindössze 7.35mm vastag M2-őt full HD kijelzővel, egy 5 MP előlapi és egy 13 Mp hátlapi kamerával szerelte fel a gyártó. A tablet Kirin 930 nyolcmagos chipsetet foglal magába. Operációs rendszere EMUI3.1, Android 5.1. Az M2 környezeti fényérzékelőt, ujjlenyomat olvasót, gyorsulásmérőt, giroszkópot, iránytűt is tartalmaz.

Az M2 többféle változatban lesz megvásárolható Magyarországon várhatóan márciustól: elérhető lesz egy 2 gigabájt RAM/32 gigabájt ROM standard és egy 3 gigabájt RAM/64 gigabájt ROM prémium verzió. Ehhez a verzióhoz egy 2048-as szintű nyomásérzékenységű érintőtollat is kínál a Huawei. A készülék Wi-Fi, illetve Wi-Fi és LTE hálózati támogatást is biztosító változatokban is kérhető. Tárhelye tetszés szerint bővíthető, mivel a tablet microSD-foglalattal is rendelkezik.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés