Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jobban is megismernéd a szabad szoftvereket? Nézd meg ezeket a videókat!

Dotkom

Jobban is megismernéd a szabad szoftvereket? Nézd meg ezeket a videókat!

Elérhetők a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2015-ös videói.

Az FSF.hu Alapítvány október közepén rendezte meg a Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítást az Óbudai Egyetemen, melyre több, mint négyszázan regisztráltak. A hallgatóság az egész napos rendezvényen három szekcióban hallgattak szakmai előadásokat. A látogatók a konferenciával párhuzamos kiállításon találkozhattak szabad szoftveres civil szervezetekkel, valamint a rendezvényt támogató cégek képviselőivel is.

Az előadásokat három jól ismert hazai szaktekintély, Erdei Csaba, Kadlecsik József és Varga Csaba válogatták ki a jelentkezők közül. Arra törekedtek, hogy bemutatásra kerüljenek a legújabb technológiai megoldások a szabad szoftverek világában.

A konferencia minden előadásáról videó felvétel készült, melyeket most az FSF.hu Alapítvány karácsonyi ajándékként a közösség rendelkezésére bocsát. A 22 előadás felvétele, mely csaknem 13 órányi szakmai anyagot tartalmaz, az alapítvány YouTube csatornáján található konferencia lejátszási listán érhető el, melynek címe:

Már hagyomány, hogy a Szabad Szoftver Konferencián az előadókat a szervezők és a közönség is értékeli és a legjobbak ajándékban részesülnek. 2015-ben a hallgatók a legjobb előadónak Zámbó Marcellt választották, tőle néhány szavazattal lemaradva a második helyezett pedig Kadlecsik József lett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés