Connect with us

technokrata

Te is a mobiloddal sportolsz? Írd meg hogyan!

Dotkom

Te is a mobiloddal sportolsz? Írd meg hogyan!

A Szegedi Tudományegyetem kutatói arra kiváncsiak, hogy hogyan változtak meg a sportolási szokásaink az okoseszközök megjelenésével.

 

Mára nem pusztán telefonként tekintünk a zsebünkben lévő készülékre, hiszen a fejlett termékek egy személyben váltják ki a fényképezőnket, a számítógépünket és nem utolsó sorban a sportoláshoz használt eszközeinket is.

Ezzel kapcsolatosan egy nem mindennapi kutatást indított a Szegedi Tudományegyetem Digitális Kultúra és Elméletek Kutatócsoportja, hiszen arra kiváncsiak, hogy az okoseszközök megjelenésével hogyan változtak meg a sportolási szokásaink. 
SmartWatch

A kutatók azt szeretnék megtudni, hogy ki milyen gyakran viszi magával egy sportolásra a telefonját vagy más, mérésre szolgáló eszközét és ezeket milyen hatással vannak a sportolásunkra. Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapon keresztül jelentkezni, majd várni, amíg az online interjúra megkeres az operátor.  Az sem gond, ha nincs ilyen eszközöd, a véleményed akkor is számít!

Megnyugtató, hogy bár a beszélgetést rögzítik, erre csak a későbbi elemzés miatt van szükség, a hanganyagot harmadik félnek nem adják ki.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin