Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te is a mobiloddal sportolsz? Írd meg hogyan!

Dotkom

Te is a mobiloddal sportolsz? Írd meg hogyan!

A Szegedi Tudományegyetem kutatói arra kiváncsiak, hogy hogyan változtak meg a sportolási szokásaink az okoseszközök megjelenésével.

 

Mára nem pusztán telefonként tekintünk a zsebünkben lévő készülékre, hiszen a fejlett termékek egy személyben váltják ki a fényképezőnket, a számítógépünket és nem utolsó sorban a sportoláshoz használt eszközeinket is.

Ezzel kapcsolatosan egy nem mindennapi kutatást indított a Szegedi Tudományegyetem Digitális Kultúra és Elméletek Kutatócsoportja, hiszen arra kiváncsiak, hogy az okoseszközök megjelenésével hogyan változtak meg a sportolási szokásaink. 
SmartWatch

A kutatók azt szeretnék megtudni, hogy ki milyen gyakran viszi magával egy sportolásra a telefonját vagy más, mérésre szolgáló eszközét és ezeket milyen hatással vannak a sportolásunkra. Ehhez nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapon keresztül jelentkezni, majd várni, amíg az online interjúra megkeres az operátor.  Az sem gond, ha nincs ilyen eszközöd, a véleményed akkor is számít!

Megnyugtató, hogy bár a beszélgetést rögzítik, erre csak a későbbi elemzés miatt van szükség, a hanganyagot harmadik félnek nem adják ki.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés