Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyakornoki állást keresel? Itt egy jó hely!

Dotkom

Gyakornoki állást keresel? Itt egy jó hely!

Az NNG idén újra meghirdeti szoftverfejlesztőknek szóló, fizetett gyakornoki programját, amelyről a korábbi résztvevők most egy videóban is elmesélik tapasztalataikat.

Barátságos légkör, önálló munkavégzés, támogatott fejlődés – néhány dolog, amit kiemeltek a legutóbbi Gear Up Program résztvevői.  A gyakornoki program ideje alatt felmerülő feladatok és kihívások megoldásában a szakma elismert képviselőitől tanulhattak. Többen is megemlítették: olyan tapasztalatot szereztek a cégnél, amire az iskolai keretek között már nem lett volna lehetőségük. A fiatal programozók már a gyakornoki hónapok alatt saját soraikkal járulhatnak hozzá a milliók utazását megkönnyítő szoftver kódjához, így biztosítva, hogy szakmai önéletrajzuk már diplomaszerzéskor kiemelkedő, kézzel fogható eredményt tartalmazzon.

Az interjúkat az alábbi linkeken lehet megtekinteni:

A korábbiakkal ellentétben a következő 6 hónapra már nem csak a végzős hallgatók jelentkezhetnek, hanem bárki, aki már legalább egy évet töltött informatikai szakon. A villámgyors kiválasztási folyamat után, márciusban 10 fiatal kezdheti meg a munkát az NNG-nél. További információ és jelentkezés a honlapon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés