Connect with us

technokrata

Ma van fekete péntek: Itt vehetsz olcsón Apple terméket és kiegészítőt!

Dotkom

Ma van fekete péntek: Itt vehetsz olcsón Apple terméket és kiegészítőt!

Óriási akciót tart az iSTYLE, ha valamilyen Apple eszközt vásárolnál most érdemes körbenézni!

A fekete pénteki akció keretében most rengeteg termék akciós az iSTYLE-nál. Így például 30 és 60 ezer forint árkedvezmény van egyes MacBook Air laptopokra, illetve azok is 50 ezret spórolhatnak, akik valamilyen MacBook vagy MacBook Pro vásárlását tervezik. Szintén örömteli az iPhone 6 és 6 Plus modellek 15 ezer forintos árkedvezménye. Természetesen a táblagépek sem maradtak ki a sorból, az iPad mini ( a 4. generációért kattints ide, a 3.-ért ide, a 2.-ért pedig ide) egyes generációira 7500 és 10 ezer forint közötti kedvezmény van, a legtöbbet pedig azok spórolhaták (20 ezer forinttal is csökkenhet az ár) akik egy iPad Air 2-re ruháznak be.

feketepentek

A zene szerelmesei nemcsak olcsóbban vehetnek iPod-ot, de a Beats termékeket is kedvezményesen tehetik magukévá, hiszen egyes modellek esetén akár 20 ezer forinttal is csökken az ár. Nemcsak Beats és Apple, de más gyártók termékei is akciósak most az iSTYLE-ban, így van olyan hangszóró amit 50%-kal olcsóbban vihetünk haza! Érdemes külön külön és végignézni a tartozékokat, hiszen egyes Mac kiegészítők vásárlásakor 90%-ot is spórolhatunk, ugyanúgy, ahogy bizonyos iPhone kiegészítők is 85%-os kedvezménnyel vihetőek haza. Hasonló a helyzet az iPad-ek esetén is, az eszközök mellé akár 75%-os árcsökkentésen átesett kiegészítőt is vásárolhatunk.

Az okosórák rajongói is örülhetnek, a Withings egyes modelljei ugyanis most 10-15 ezer forinttal olcsóbban kínálják magukat. Emellett 51%-kal kevesebbet kell fizetni a Mujjo érintőképernyőhöz tervezett kesztyüiért, és 10 ezer forinttal csökkent az Olloclip speciális lencséinek az ára is. Ha esetleg valamilyen okoskiegészítő vásárlását tervezted, akkor nézd meg ezt az aloldalt, ahol egyes modellek 55%-kal olcsóbban vihetőek haza.

Ha nincs konkrét cél, csak szívesen megnéznéd, hogy mit kínál most olcsóbban az iSTYLE, akkor kattints ide!Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin