Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érdekel a startupok világa? Nézd itthonról a legmenőbb konferenciát!

Dotkom

Érdekel a startupok világa? Nézd itthonról a legmenőbb konferenciát!

Két napon keresztül tart a Startupok Éjszakája, amit most az Akváriumból követhetsz!

Startup konferenciára készülnek a világ több országában, bár a történések zöme ugyan San Franciscóban zajlik a hazai startup vállalkozók mégis valós időben, az Akváriumban követhetik a legnagyobb amerikai Startup eseményt.

2009­ben indult világhódító útjára, az Eric Ries által alapított, vállalkozás és termékfejlesztési validációs módszertan, mely napjainkra nem csupán az induló vállalkozások, hanem számos nemzetközi kis­ közép­ és nagyvállalat, egyik alapvető működési módszereként használnak, új termék, vagy szolgáltatás kidolgozásakor. A módszertan tapasztalatait, az új trendeket osztják meg minden év novemberében a Lean Startup Konferencián a világ legjobb szakemberei.

Idén Eric Ries mellett, a Google, a GE, a Product Hunt, az Intuit, a Strategyzer, és a Dropbox képviselői is prezentálnak. Mivel a konferencia az Egyesült Államok nyugati partján kerül megrendezésre kevesen élvezhetnék élőben, ezért a Budapest Launchpad Egyesület már hármadik éve szervezi meg a rendezvény élő közvetítését.

startup

Mivel a közvetítés valós idejű, ezért a szokatlan konferencia mindkét napján hajnal háromig hallgathatnak előadásokat a budapesti startup közösség tagjai. A rendezvény az elő közvetítésen túl a hazai startupokat, a hazánkban tartózkodó külföldi szakmabelieket, a téma iránt érdeklődő vállalkozókat valamint a kis­ közép­, és nagyvállalati szférában dolgozókat hozza össze erre a két éjszakára.

Az amerikai programon kívül a legjobb hazai előadók érdekes előadásait is meghallgathatják a résztvevők és persze a megszokott kapcsolatépítési lehetőségekkel is kiegészül a különleges program. A rendezvény november 17-én kezdődik a Design Terminal inkubátor vezetőjének előadásával az Akváriumban, amely ezzel ismét izgalmas startup eseménynek ad helyet.

A Budapest Launchpad Egyesület, a rendezvény házigazdája a hazai startup ökoszisztéma fejlesztését és a hazai tehetségek edukációját tűzte ki céljául, ennek keretében rendszeresen szervez oktatásokat, kapcsolatépítő eseményeket. Alapítói ismert startup szakértők, sorozatvállalkozók és tapasztalt üzletfejlesztők, akik évek óta dolgoznak a hazai startupok nemzetközi sikerének megalapozásán. A Lean Startup Konferencia közvetítésével a szervezet most is a hazai tehetségeket segíti információhoz jutni a nemzetközi trendekkel kapcsolatban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés