Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson mentheti meg a mobil szolgáltatókat

Dotkom

Az Ericsson mentheti meg a mobil szolgáltatókat

Az Ericsson megelőző támogatási szolgáltatása előre jelzi és megelőzi a hálózati incidenseket, így a mobil szolgáltatók proaktív megelőző műveleteket végezhetnek. Big Data elemzéssel előzhetők meg a hálózati problémák.

Az Ericsson (NASDAQ: ERIC) Big Data-elemzéssel bővítette megelőző támogatási szolgáltatását, ezzel segít az üzemeltetőknek új hálózati információk megismerésében, valamint a problémák és a fenyegető hálózati incidensek okainak előrejelzésében. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók megfelelő időben korrekciókat alkalmazva elkerüljék azt, hogy a problémák az előfizetők számára érzékelhetővé váljanak, valamint segít abban, hogy az üzemeltetők reaktív helyett proaktív módon üzemeltessék a hálózatokat.

Staffan Pehrson, az Ericsson Támogatási és optimalizálási részlegének a hálózatok bevezetéséért felelős alelnöke elmondta: „Megelőző támogatási szolgáltatásunk az évek során segített az üzemeltetőknek javítani a hálózatuk minőségét és működési hatékonyságukat. Mostantól a Big Data elemzés hatékonyságát a globális hálózati tapasztalatainkkal egyesítve még több információt nyújthatunk a fenyegető hálózati eseményekről, amelyek a manuális elemzések számára nem mindig láthatók, és segíthetünk elkerülni az üzletet érintő problémákat.”

A hálózati és külső adatok tengeréből bányászott adatokkal az Ericsson szakmai felkészültsége és algoritmikus tanulási modellek alapján olyan hasznos ajánlásokat nyújt, amelyek megfelelnek az üzemeltetők üzleti prioritásainak. Az Ericsson megelőző támogatása a hálózati szaktudást és az üzemeltetői hálózatok részletes ismeretét a Big Data elemzés hatékonyságával kombinálja az incidenskezelés magasabb szintre emeléséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés