Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telenoros vagy? Újra ingyen netezhetsz!

Dotkom

Telenoros vagy? Újra ingyen netezhetsz!

Telenoros vagy? Újra ingyen netezhetsz!

Ismét ingyenes lesz a Hipernet november 6-án a Telenornál.

November 6-án ismét ingyenessé teszi a Telenor a Hipernetet[1], melynek köszönhetően ügyfelei szabadon, adatmennyiségi korlátozás nélkül élvezhetik belföldön a szupergyors mobilinternetet. Az akció apropója az idén ötödik alkalommal megszervezett Internetes Vásárlás Napja.

A Telenor célja, hogy ügyfelei minél szélesebb körben megismerkedjenek a Hipernet adta lehetőségekkel, ezért a társaság évente több alkalommal szabadon elérhetővé teszi előfizetői számára szupergyors mobilinternet hálózatát. Ezeken a napokon a felhasznált adatmennyiség nem adódik hozzá a tarifákban foglalt adat-kerethez, így a kezdő és haladó mobilinternetezők egyaránt ingyenesen és mennyiségi korlátozás nélkül fedezhetik fel a mobilnetezés örömeit. A Telenor tapasztalata az, hogy ezeken a különleges napokon jóval magasabb adatforgalmat bonyolítanak ügyfeleik, ami a korlátlanságot okosan alkalmazó profi felhasználók által generált adatmennyiségen kívül a kezdő mobilinternetezők első próbálkozásaiból tevődik össze.

Shopper using smartphone

November 6-a – idén a harmadik ingyenes Hipernet nap – egybe esik az Internetes Vásárlás Napjával. Az ingyenes Hiperneten kívül a Telenor egyedi, erre az alkalomra kidolgozott online akciókkal is várja az érdeklődőket mely kizárólag az erre az alkalomra dedikált honlapon lesz elérhető. Az Internetes Vásárlás Napját idén ötödik alkalommal szervezik meg Magyarországon. A kezdeményező Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület célja az online vásárlás előnyeinek megismertetésén túl a tudatos vásárlásra nevelés. A program iránti növekvő érdeklődést mutatja, hogy egyre több online kereskedő csatlakozik, tavaly már közel négyszáz webshop vett részt az akcióban.

Hipernet Guruk is segítik a mobilinternet felhasználókat

A Telenor több különböző csatornán népszerűsíti a gyors mobilinternet szinonimájaként ismert Hipernet hálózatot és az okoseszközök tudatos használatát. A vállalat nagyobb üzleteiben és közösségi csatornáin (Facebook, Twitter, Google+) „Hipernet Guru” munkatársai minden érdeklődőnek segítenek okostelefonjuk beállításában, az ügyfelek igényeit szolgáló appok kiválasztásában és azok telepítésében is. A Hipernet Guruk saját blogot is működtetnek, ahol friss készülékteszteket, okosmobilos tippeket, trendeket és appajánlókat osztanak meg az olvasókkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés