Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt gyakorolhatod, amit az egyetemen megtanultál!

Dotkom

Itt gyakorolhatod, amit az egyetemen megtanultál!

A hallgatók a Vodafone-nál próbálhatják ki élesben, hogy mit tanultak az egyetemen.

A Vodafone Magyarország és a Budapesti Corvinus Egyetem közötti együttműködés célja, hogy a hallgatók naprakész gyakorlati tapasztalatokkal egészíthessék ki az egyetemen megszerzett magas szintű elméleti tudást”, mondta Dr. Görög Mihály, a Corvinus Egyetem fejlesztési rektor-helyettese csütörtökön, miután Diego Massiddával a Vodafone vezérigazgatójával, Dr. Pavlik Líviával a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárjával és Tóth Zsuzsannával, a Vodafone HR vezérigazgató-helyettesével felavatták az egyetemen a Vodafone Auditóriumot.

People

“A Vodafone Auditórium több számunkra, mint egy előadóterem. Jelképezi azt a hosszútávú együttműködést, amelyet a Vodafone és a Corvinus Egyetem valósít meg, s amelynek égisze alatt hallgatóink is megtapasztalhatják a gyakorlati tanulás fontosságát és hasznosságát. Egyetemünk számára nagyon fontos a tehetséggondozás és a hallgatói szolgáltatások körének folyamatos bővítése. Bízunk benne, hogy mind a mai nappal átadott terem, mind az együttműködés az ifjú tehetségek, a Corvinusos diákok előnyére válik, és sokak számára lesz meghatározó élmény szakmai életük során, akár gyakornoki program, akár hosszabb távú elköteleződés formájában.” – hangsúlyozta a rektor-helyettes.

Az együttműködés előzménye a Vodafone Csoport Magyarországon is működő Discover Programja, amelynek több éves tapasztalata alapján a Vodafone idén nyáron stratégiai partnerségi szerződést írt alá Budapesti Corvinus Egyetemmel.

A Vodafone szakemberei az együttműködés keretében a 2015/16-os tanévben rendszeresen tartanak szakmai előadásokat, szemináriumokat az egyetemen, emellett projektversenyt indítanak és lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy személyesen is megismerkedhessenek a vállalattal és a felsővezetőkkel.

„Tevékeny részvételünk a hazai felsőoktatásban kulcsfontosságú, hisz nem csupán a társadalmi érdekeket szolgálja, de vállalatunk számára is komoly előnyöket biztosít. Az egyetemek, oktatási intézmények és a privát szektor közti szoros kapcsolat hidat emel az értékes elméleti tudás és a mindennapok nagyvállalati gyakorlata között, elősegítve a frissdiplomások munkába állását, és biztosítva a nagyvállalatok számára a magasan képzett és tudatos munkaerőt.„- mondta Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

Customized-apps-provide-for-improved-tablet-use-in-business_16000844_800728899_0_0_7078493_500

A Discover vezető-utánpótlás program legfőbb célja, hogy kreatív, ambiciózus és vállalkozó szellemű fiatalokat vonzzon a vállalathoz. A program tehetséges pályakezdők számára nyújt karrierépítési lehetőséget. A programba többlépcsős kiválasztási folyamat sikeres teljesítése után kerülnek be a legtehetségesebb frissdiplomások, akik először megismerkednek a vállalat ügyfeleivel, termékeivel és szolgáltatásaival, majd másfél éven át különböző, általuk választott üzleti területeken (marketing, értékesítés, IT, HR, pénzügy) dolgozhatnak projekt jellegű feladatokon.

A Vodafone Discover Programjában eddig Magyarországon harminckét, 80 százalékban a Corvinuson végzett friss diplomás vett részt, közülük 25-en jelenleg is a Vodafone-nál dolgoznak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés