Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha ezt a tarifát választod, a beteg gyermekeket támogatod!

Dotkom

Ha ezt a tarifát választod, a beteg gyermekeket támogatod!

A Bátor Tábor támogatóinak különleges tarifacsomagot kínál a Telenor.

2015 októberétől bárki számára elérhető a Bátor Tábor Alapítvány mobilflottája. A mobilcsomag különlegessége, hogy a tarifa használói egymás között 0 Ft-os percdíjon beszélhetnek, és minden előfizető után a Telenor havonta 900 Ft-tal támogatja Bátor Tábor Alapítvány munkáját.

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére kínál ingyenes élményterápiás programokat, nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában.  Évente több mint 1000 beteg gyermek és családtagjaik részesülnek a vidámságból, a sikerekből és a gyógyító pillanatokból, amit a Bátor Tábor kínál számukra, legyen szó evezésről, lovaglásról, íjászatról, kézművességről, táncról, zenélésről, sportról, színjátszásról vagy magas-kötélpályás foglalkozásról. A programok lényege, hogy a táborozók számára sikerélményt nyújtson: mindez jótékony hatással van önbizalmukra és ezáltal gyógyulásukra.

bator-tabor

Az Alapítvány a Telenort választotta mobilszolgáltatójának, a különleges együttműködés révén a tábor céljait támogató magánszemélyeknek lehetősége nyílik a Bátor Tábor mobilflottájához csatlakozni, amely a flotta tagjai között 0 Ft-os percdíjat biztosít, valamit minden előfizető után a Telenor havi 900 Ft-tal támogatja az Alapítvány működését.

A Telenor társadalmi felelősségvállalási irányelvei szerint keresi azokat a lehetőségeket, hogy az általa biztosított technológiákat a társadalom fejlődésének szolgálatába állíthatja. A különleges együttműködés az Alapítvány kezdeményezésére a mobilvállalat teljes nyitottságával jött létre.

További részletek a Bátor Tábor weboldalán: http://www.batortabor.hu/mobilflotta

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés