Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs több unalmas repülőút!

Dotkom

Nincs több unalmas repülőút!

A Virgin America járatain már Spotify-ozhatunk is.

A Spotify zenestreamelő alkalmazás és a tengeren túl egyik legnagyobb légitársasága, a Virgin America összefogtak, hogy már a repülőgépekre is el tudjál vinni a zenéket.spotify_fly

Ez lenne az első alkalom, hogy zenéket is streamelhetünk a levegőben. Eddig a Netflix filmeket és sorozatokat vitt a légtérbe, és ha már moziként is funkcionálhat az előttünk ülő háttámlája, mért ne lehetne zenéket is hallgatni? Az alkalmazás egy külön oldalt szentel a levegőben utazó használóinak, ahol, többek között, egy hangulathoz kapcsolódó lejátszási lista is lesz, melyet az a város inspirál majd, ahova érkezik az utas. Ezzel is segítve a ráhangolódást az adott városra.

A légitársaság nem csak zenéket, hanem friss híreket is szeretne az utasainak biztosítani, ezért a New York Times segítségével már minden újdonságról is értesülést kaphatnak, azok akik velük repülnek. Az újságon belül bárki számára elérhető lesz az Üzleti, Utazás, Technológia és a ‘Legtöbbet nézett’ témák hírei, míg azok, akik fel vannak iratkozva a teljes weblapon tudnak böngészni, korlátozások nélkül.

Forrás: Engadget



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés