Connect with us

technokrata

Fujitsu újdonságával most még könnyebb privát felhőt létrehozni

Dotkom

Fujitsu újdonságával most még könnyebb privát felhőt létrehozni

A Fujitsu frissen bevezetett, új „többfunkciós” platformja egyszerűsíti az OpenStack-alapú privát és nyilvános felhő létrehozását, és hozzásegíti a cégeket, hogy IT stratégiájuk részeként felkészüljenek a felhő-korszakra.

A Fujitsu és a Red Hat közösen dolgozták ki a FUJITSU PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack integrált rendszert. Az egy csomagban megrendelhető rendszer nagy teljesítményű, energiahatékony Fujitsu szervereket és tárolókat tartalmaz előkonfigurált referencia architektúrában, amely a Red Hat piacvezető Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform szoftverét futtatja. A rendszer a nagy teljesítmény és előremutató megoldási mód mellett számos más előnnyel is jár: a mindenre kiterjedő támogatás és egyéb professzionális szolgáltatások mind a Fujitsutól vehetők igénybe, ez pedig jelentősen megkönnyíti az üzemeltetők életét és csökkenti a felelősségüket.

A Harald Bernreuther, a Fujitsu globális infrastruktúramegoldásokért felelős igazgatója elmondta: „A PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack segít a számítási felhőben rejlő lehetőségeket kiaknázva átalakítani a cégek működési modelljét. Ügyfeleink az OpenStack-alapú megoldásunkkal felhő-szintű, újfajta terheléseket futtathatnak a rendszerükön és közben a költségeket is csökkenthetik. A PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack kiterjeszti a költségcsökkentést azzal, hogy egyszerűsíti az üzemeltetést a mögöttes hardvertől kezdve az operációs rendszer szintjéig, és eközben a rendszer egészén végrehajthatja a technológiafrissítést.”

Nyílt forráskódú szoftverként az OpenStack egyike azon kevés felhőfelügyeleti platformnak, amely a felhő szabványosítása és a szállítói integráció révén lehetővé teszi a több felhőből álló környezetek kialakítását függetlenítve az ügyfelet a hardver gyártójától. Az erősen moduláris és alkalmazkodó struktúra jól skálázható, rugalmas platformot eredményez, amely kiválóan alkalmas a felhőre méretezett terhelések futtatására. A rendszer nagyméretű számítási (compute), adattárolási (storage) és hálózati (network) erőforrás-csoportokat kezel  az OpenStack API-n, vagy a Self Service Portalon (pl. FUJITSU Systemwalker Service Catalog Manager) keresztül.

Ár és piaci bevezetés

A FUJITSU PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack integrált rendszerének ára konfigurációtól, az igénybe vett szolgáltatásoktól és földrajzi régiótól függően változik. A megoldások már a világon mindenütt megvásárolhatók, így Magyarországon is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin