Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu újdonságával most még könnyebb privát felhőt létrehozni

Dotkom

Fujitsu újdonságával most még könnyebb privát felhőt létrehozni

A Fujitsu frissen bevezetett, új „többfunkciós” platformja egyszerűsíti az OpenStack-alapú privát és nyilvános felhő létrehozását, és hozzásegíti a cégeket, hogy IT stratégiájuk részeként felkészüljenek a felhő-korszakra.

A Fujitsu és a Red Hat közösen dolgozták ki a FUJITSU PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack integrált rendszert. Az egy csomagban megrendelhető rendszer nagy teljesítményű, energiahatékony Fujitsu szervereket és tárolókat tartalmaz előkonfigurált referencia architektúrában, amely a Red Hat piacvezető Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform szoftverét futtatja. A rendszer a nagy teljesítmény és előremutató megoldási mód mellett számos más előnnyel is jár: a mindenre kiterjedő támogatás és egyéb professzionális szolgáltatások mind a Fujitsutól vehetők igénybe, ez pedig jelentősen megkönnyíti az üzemeltetők életét és csökkenti a felelősségüket.

A Harald Bernreuther, a Fujitsu globális infrastruktúramegoldásokért felelős igazgatója elmondta: „A PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack segít a számítási felhőben rejlő lehetőségeket kiaknázva átalakítani a cégek működési modelljét. Ügyfeleink az OpenStack-alapú megoldásunkkal felhő-szintű, újfajta terheléseket futtathatnak a rendszerükön és közben a költségeket is csökkenthetik. A PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack kiterjeszti a költségcsökkentést azzal, hogy egyszerűsíti az üzemeltetést a mögöttes hardvertől kezdve az operációs rendszer szintjéig, és eközben a rendszer egészén végrehajthatja a technológiafrissítést.”

Nyílt forráskódú szoftverként az OpenStack egyike azon kevés felhőfelügyeleti platformnak, amely a felhő szabványosítása és a szállítói integráció révén lehetővé teszi a több felhőből álló környezetek kialakítását függetlenítve az ügyfelet a hardver gyártójától. Az erősen moduláris és alkalmazkodó struktúra jól skálázható, rugalmas platformot eredményez, amely kiválóan alkalmas a felhőre méretezett terhelések futtatására. A rendszer nagyméretű számítási (compute), adattárolási (storage) és hálózati (network) erőforrás-csoportokat kezel  az OpenStack API-n, vagy a Self Service Portalon (pl. FUJITSU Systemwalker Service Catalog Manager) keresztül.

Ár és piaci bevezetés

A FUJITSU PRIMEFLEX for Red Hat OpenStack integrált rendszerének ára konfigurációtól, az igénybe vett szolgáltatásoktól és földrajzi régiótól függően változik. A megoldások már a világon mindenütt megvásárolhatók, így Magyarországon is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés