Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telenornál már kapható a Samsung csúcsmobilja

Dotkom

A Telenornál már kapható a Samsung csúcsmobilja

A Telenornál már kapható a Samsung Galaxy S6 edge+.

A Telenor üzleteiben és netshopjában már megvásárolható a Samsung legújabb csúcsmobilja, a Galaxy S6 edge+. Ez az új készülék a tavasszal megjelent Galaxy S6 edge óriásképernyős változata: az elődnél jóval nagyobb, 5,7 colos (14,5 centiméteres) átlójú, hatalmas (1440×2560 pixel) felbontású Super AMOLED-kijelzővel szerelték fel. A készülék két oldalán meghajló kijelző szélei nem csupán a jobb ergonómiát szolgálják, egy értesítősáv is megjelenik rajtuk, amely például az asztalra képernyővel lefelé helyezett telefonon is megmutatja, melyik fontos ismerős hív.

Az egyedi formájú, arany színben elérhető óriásmobilt a Telenornál rugalmas részletfizetéssel, két év hűséggel, e-Komfort csomaggal 20 831 forintos kezdőrészlettel, havi 5 681 forintos részletre is meg lehet vásárolni MyTariff XXL díjcsomaggal. A vállalatnál akár a legutóbb vásárolt, működőképes állapotú okostelefont is beszámítják az árába a nemrégiben indult Készülékcsere bármikor program keretében.

 samsung_s6_edgep_1

Mindene szupergyors

A 32 GB-os háttértárral szerelt változatban kapható Samsung Galaxy S6 edge+ 4G-s sebességgel képes kapcsolódni a Hipernetre, belsejében szupergyors hardver működik: a nyolcmagos Exynos 7420 lapka ráadásul 4 gigabájt memóriával párosul, így nem csak az Android 5.1 rendszer, de a legújabb játékok is zökkenőmentesen futnak a készüléken.

Emellett a Galaxy S6 edge+ beépített digitális fényképezőgépe 16 megapixeles felbontású fotókat, és UHD, azaz 4K felbontású videót rögzít. A fotózást a hátlapi kamera esetében optikai képstabilizátor, és valós idejű HDR-funkció, az előlapi, 5 megapixeles kamera pedig nagyon látványos, effektekkel feljavított szelfiket készít. A Slow Motion funkcióval látványos lassított felvételt is fel lehet venni.

samsung_s6_edgep_2 

Nehéz lemeríteni

Nem vall szégyent akkumulátoros üzemidőben sem a Galaxy S6 edge+: beépített 3000 milliamperórás telepjét vezeték nélkül is fel lehet tölteni az erre szolgáló, külön megvehető töltőről. Az új telefonban gyorstöltési technológiát is alkalmaz a gyártó, amely teljes merültségi állapotból 100 százalékra tölti az akkumulátort másfél-két óra alatt.

Bővebb információ: https://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/galaxy-s6-edge-plusz-32gb/aranySzólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés