Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissíti a régi tévéit az LG

Dotkom

Frissíti a régi tévéit az LG

Ingyenes frissítést kínál az LG minden webOS 1.0 platformot használó okostelevízió-tulajdonosnak.

Az LG Electronics (LG) webOS 1.0 operációs rendszert használó összes televízióra ingyenes frissítés érkezik, amely a webOS 2.0 négy alap újdonságát tartalmazza. A frissített operációs rendszer kibővített funkcióival ― My Channels (kedvenc csatornák), Quick Settings (gyorsbeállítások), Input Picker (bemenetválasztó), Live Menu (élő menü) ―, valamint letisztult kezelőfelületével, kényelmes „shortcut”-okkal (azaz gyorsított funkció elérésekkel), csökkentett rendszerindítási idővel és az alkalmazások közötti gyorsabb váltással növeli a felhasználói élményt.

A My Channels (kedvenc csatornák) funkció segítségével a leggyakrabban használt csatornák egyszerűen a menüsávra helyezhetőek a kényelmes elérés érdekében. A Quick Settings (gyorsbeállítások) menüvel a készülék beállításai az éppen futó műsor megszakítása nélkül módosíthatóak, az Input Picker (bementválasztó) pedig azonnal felismeri a csatlakoztatott eszközöket, garantálva a gyors és azonnali használatot. A Live Menu (élő menü) frissített felhasználói felületével pedig még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a tartalmak közötti böngészés.

LG-webOS-Smart-TV-Platform-Introduced

Az LG elkötelezett aziránt, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa az okostelevíziók felhasználóinak” nyilatkozta Lee In-kyu, az LG Electronics Home Entertainment vezető alelnöke és televízió üzletágának vezetője. “Ilyen volumenű ingyenes frissítés eddig még nem történt az okostévék piacán és mi továbbra is azon dolgozunk, hogy újító megoldásainkkal kiszolgáljuk az állandó fejlődés iránti felhasználói igényeket.

A webOS 1.0 operációs rendszer frissítése várhatóan szeptember 21-én indul. Azoknál a készülékeknél, ahol az automatikus frissítés elérhető, a webOS 1.0 azonnal frissül. Ellenkező esetben a képernyőn egy pop-up üzenet jelenik meg, amely pontról pontra végigvezeti a felhasználót a frissítés egyes lépésein.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés