Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissítve: Így reagált a Vodafone az áremelésekre

vodafone

Dotkom

Frissítve: Így reagált a Vodafone az áremelésekre

Július elsejétől a Vodafone egyszeri 3GB adatot ad új ügyfeleinek.

Az extra adat egy telefonszámra egyszer igényelhető és szeptember végéig lehet felhasználni Magyarországon, a Vodafone országosan 98,4%-os lefedettségű szélessávú hálózatán, amelynek egyre nagyobb hányadán, többek között a Balatonon is elérhetőek legkorszerűbb 4G-s szolgáltatások is.

Az egyszeri 3GB extra adat egyebek mellett elegendő lehet 8,5 óra videostream megtekintésére, vagy 5 ezer weboldal megnézésére, illetve 8500 Instagram fotó posztolására, de akár 41 napnyi szünet nélküli chatelésre is. Ugyanennyi adatot igényelne a Háború és béke 457 példányának letöltése, vagy ha Gyula mind a 33 ezer lakójának küldene valaki egy e-mailt.

Az egyszeri 3GB extra adatot a Vodafone valamennyi ügyfele igényelheti, egyes már nem forgalmazott havi díjas szolgáltatások esetében azonban az ügyfeleknek valamelyik ma is forgalmazott csomagra kell váltaniuk, amennyiben szeretnék felhasználni ezt a 3GB adatot.

A 3GB-os adatkeret mellett a lakossági előfizetéses ügyfelek júliusban egyes kijelölt készülékeket 1 Ft-os áron, havi 2 ezer Ft-os kiegészítő havidíj helyett havi 1 ezer forintért vehetnek meg. A 2 éves határozott idejű szerződés időtartama alatt így 24 ezer Ft-ot lehet megtakarítani, amit akár tablet vásárlásra is lehet fordítani, így a Vodafone Smart Tab 3G-hez díjmentesen lehet hozzájutni.

A 3GB-os extra adatcsomagot az új feltöltőkártyás ügyfeleknek az első feltöltést követően aktiválja a Vodafone. Új előfizetéses ügyfelek pedig az immár Windows Phone-on is elérhető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül tudják aktiválni az adatopciót.

A Mobil Vodafone alkalmazás letölthető asztali gépeken keresztül, vagy közvetlenül a Windows Phone, Android és iOS operációs rendszerű mobil eszközökre.

Frissítés: A cikk írásakor még nem működött a Vodafone aloldala, ám mostanra már mindenki számára elérhető! 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés