Connect with us

technokrata

Frissítve: Így reagált a Vodafone az áremelésekre

vodafone

Dotkom

Frissítve: Így reagált a Vodafone az áremelésekre

Július elsejétől a Vodafone egyszeri 3GB adatot ad új ügyfeleinek.

Az extra adat egy telefonszámra egyszer igényelhető és szeptember végéig lehet felhasználni Magyarországon, a Vodafone országosan 98,4%-os lefedettségű szélessávú hálózatán, amelynek egyre nagyobb hányadán, többek között a Balatonon is elérhetőek legkorszerűbb 4G-s szolgáltatások is.

Az egyszeri 3GB extra adat egyebek mellett elegendő lehet 8,5 óra videostream megtekintésére, vagy 5 ezer weboldal megnézésére, illetve 8500 Instagram fotó posztolására, de akár 41 napnyi szünet nélküli chatelésre is. Ugyanennyi adatot igényelne a Háború és béke 457 példányának letöltése, vagy ha Gyula mind a 33 ezer lakójának küldene valaki egy e-mailt.

Az egyszeri 3GB extra adatot a Vodafone valamennyi ügyfele igényelheti, egyes már nem forgalmazott havi díjas szolgáltatások esetében azonban az ügyfeleknek valamelyik ma is forgalmazott csomagra kell váltaniuk, amennyiben szeretnék felhasználni ezt a 3GB adatot.

A 3GB-os adatkeret mellett a lakossági előfizetéses ügyfelek júliusban egyes kijelölt készülékeket 1 Ft-os áron, havi 2 ezer Ft-os kiegészítő havidíj helyett havi 1 ezer forintért vehetnek meg. A 2 éves határozott idejű szerződés időtartama alatt így 24 ezer Ft-ot lehet megtakarítani, amit akár tablet vásárlásra is lehet fordítani, így a Vodafone Smart Tab 3G-hez díjmentesen lehet hozzájutni.

A 3GB-os extra adatcsomagot az új feltöltőkártyás ügyfeleknek az első feltöltést követően aktiválja a Vodafone. Új előfizetéses ügyfelek pedig az immár Windows Phone-on is elérhető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül tudják aktiválni az adatopciót.

A Mobil Vodafone alkalmazás letölthető asztali gépeken keresztül, vagy közvetlenül a Windows Phone, Android és iOS operációs rendszerű mobil eszközökre.

Frissítés: A cikk írásakor még nem működött a Vodafone aloldala, ám mostanra már mindenki számára elérhető! Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin