Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább terjeszkedik a Cellum

Dotkom

Tovább terjeszkedik a Cellum

A Cellum lett Indonézia vezető készülékgyártójának mobilfizetési szolgáltatója.

A Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd.

 A Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között számlafizetésre, telefonegyenleg-feltöltésre, pénzküldésre, QR-kódos fizetésre és internetes vásárlásra lehet majd használni. Az Evercoss évente körülbelül 3 millió mobiltelefonjára fogja gyárilag telepíteni az ECPAY alkalmazást. A mobilpénztárcát nagyszabású marketingkampánnyal, valamint a cég kiterjedt, ötvenezres kereskedői partnerhálózatán keresztül népszerűsítik majd a több mint 250 millió lakosú országban.

hand_shake-2

„Az ECPAY izgalmas, innovatív lehetőség számunkra, hiszen a mobiltárcával termékeinket még vonzóbbá tehetjük az indonéz fogyasztók milliói számára” – mondta Sony Wangsa Putra, az Evercoss társalapítója és operatív igazgatója. „A Cellummal kötött partnerség nagy lépés egy helyi okostelefon-gyártónak, mint az Evercoss: megnyitja előttünk az utat egy olyan fenntartható fejlődés felé, ami rendkívüli előnyöket kínál az ökoszisztéma összes szereplője számára is” – tette hozzá.

„A világ negyedik legnépesebb országában tesszük biztonságossá és egyszerűvé a mobiltranzakciókat” – mondta Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója. „Másodpercek alatt feltöltheted a telefonegyenleget, pénzt küldhetsz az ismerősöknek, befizetheted a villanyszámládat, fizethetsz a boltban, vásárolhatsz interneten, vagy akár az utcán, séta közben. Míg az Egyesült Államokban az Apple Pay és a SamsungPay az internetes és NFC-s fizetésre koncentrál, mi az Evercoss-szal együttműködve az indonéz felhasználók alapvető tranzakciós igényeinek kiszolgálására hozunk létre egy nagyszerű rendszert.”

o-MOBILE-WALLET-facebook

A Cellum jakartai képviseletének és az Anabatic Technologies vállalattal kötött együttműködésének eredményeképpen helyi üzemeltetést és technológiai támogatást kínál Indonéziában. A cég indonéz irodáját a Szingapúrban nemrég megnyitott regionális Cellum központ felügyeli.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés