Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsabb internet a DIGI-nél

Dotkom

Gyorsabb internet a DIGI-nél

A DIGI egy éven belül másodszor növeli az internet sávszélességet optikai hálózatán.

A DIGI optikai hálózatán a napokban ismét növeli internet előfizetői sávszélességét, valamint június 1-el új, még kedvezőbb árú csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot egyaránt érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/20 Mbps helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfözhetnek a hálón.

INTERNET-AFRICA-2

Tavaly júniusban a DIGI már 2,5-szeresére növelte optikai hálózatán ügyfelei internet sebességét a korábbi ügyfélbarát előfizetési díjait megtartva. Azonban a cég részéről ez a sebességnövelés csupán előfutára volt az 1000 Mbps sebességű, Magyarország máig leggyorsabb internetcsomagjának 2014. júliusi bevezetésének. Ezen lépések hatása a nemzetközi netfelhasználási adatokat összehasonlító netindex.com kimutatásai alapján Magyarország hálófelhasználás statisztikáiban is látható eredményeket produkált. Magyarország a netindex.com által 2014 júliusában felmért 196 ország közt elfoglalt 40. helyéről a 35. helyre ugrott, jelenleg is tartva ezt a pozíciót az 51,22 Mbps-os, országos átlagletöltési sebességgel. Az országos kábelnet szolgáltatók (ISP) közti ranglistát pedig a DIGI jelenleg is vezeti az ügyfélkörében legfrissebb, májusban mért, 90,97Mbps-os átlagos letöltési sebességgel, mely az országos átlag letöltési sebesség közel kétszerese.

internet3

A DIGI-nél idén június 1-el frissítésre kerülő DIGINet csomagok között mostantól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 Ft-os havidíjért. „A DIGI szándéka a jelenlegi sávszélesség-emeléssel és az árak még versenyképesebb kialakításával továbbra is az, hogy a jövő kommunikációs alappillérének tekintett internet minél szélesebb felhasználói rétegekhez eljusson kimagasló minőség mellett, a DIGI-re jellemző megfizethető, elérhető áron. A DIGI új internetárainak jelentős csökkentését jól érzékelteti az is, hogy Magyarország leggyorsabb, 1000 Mbps sebességű lakossági internet-szolgáltatása is 25%-al olcsóbb lesz, így DIGI okos csomagban rendelve már akár 3500 Ft-os havidíjért kaphatunk kimagasló internetelérést” – hangsúlyozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés