Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a meglepetés: Prémium hangzásra vált a HP

Dotkom

Itt a meglepetés: Prémium hangzásra vált a HP

Nem akármelyik céggel kötött friss szövetséget a Hewlett-Packard, miután felmondták a régit.

Talán olvasóinknak sem kell közelebbről bemutatnunk a Beats márkát, hiszen a Dr. Dre által fémjelzett márka az elmúlt években igen komoly pályát futott be. Ennek csúcspontjaként az Apple egy kisebb vagyonért szépen felvásárolta magának az egész céget. Azonban sejthető volt, hogy ennek a tranzakciónak lesznek még utóhatásai és most el is érkeztünk egy ilyen helyzethez.

A Beats és a HP már hosszú ideje együttműködtek, hogy a laptopok hangzását kissé feldobják. Ennek azonban most vége, ugyanis a HP bejelentette, hogy szakít a Beats-szel, ami bizonyára kényszerű lépés a vállalattól. Azonban a marketingesek már előre gondolkodtak, mivel a szakítás közben már előkészítették a terepet annak a cégnek, amely mondhatni felváltja a Beats-et és a jövőben gondoskodni fog a HP készülékek hangzásvilágáról.

bo_omen_hp-980x420

Ráadásul nem akárkiről van szó, a Beats helyébe ugyanis a Bang & Olufsen lép, amely többek között az ASUS-szal is partnerségben van. Márpedig a dán vállalat jócskán magasabb ligában játszik, egy igazi prémium márkáról beszélhetünk. Hamarosan tehát ők fogják finomhangolni a HP bizonyos PC, laptop és tablet termékeinek hangzását, továbbá a nevükkel ellátott tartozékokra is számíthatunk.

Noha a Beats együttműködésnek elsősorban szoftveres nyomai voltak, az ígéretek szerint ezúttal sokkal komolyabb lesz a változás. Egészen az alaplapi áramköröktől kezdve nyúlnak bele a rendszerbe, így a nevükhöz méltóan valódi prémium hangminőséget várhatunk majd. Ráadásul sokat nem is kell várni, hiszen az első B&O együttműködéssel készült termékek már idén tavasszal piacra kerülnek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés