Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple társalapítója nem rajong az Apple Watch-ért

Dotkom

Az Apple társalapítója nem rajong az Apple Watch-ért

Steve Wozniak szerint ez már nem az ő világa. Az óra mellett pedig a mesterséges intelligenciáról is elmondta a véleményét.

Steve Wozniak, mint az Apple társalapítója igen nagy figyelemmel követi a kaliforniai gyártó legújabb fejlesztéseit. Azonban míg az iPhone és az iPad egyértelműen levette a lábáról, az Apple Watch-ról már nem tud ilyen pozitívan nyilatkozni. Wozniaknak alapesetben nem is az olcsóbb, 350 dolláros Sport kiadással gyűlt meg a baja, a problémát a 10 és 17 ezer dollár közötti áron kínált Edition kiadás jelenti számára.

steve-wozniak-windows-phone

Ahogy fogalmaz: ” Az a tény, hogy a  10 és 17 ezer dolláros óra között csak a szíj a különbség nekem mint egy mérnöknek ez hihetetlen, ez nem az én világom.” A The Australian Financial Review-nak adott interjújában a mesterséges intelligenciával kapcsolatban is elárulta a véleményét, szerinte igen borús jövő vár az emberiségre, mivel a gépek egy idő után nemcsak gyorsabban, de jobban is ellátják majd a most még emberek által végzett feladatokat, így azok feleslegessé válnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés