Connect with us

Hirdetés

technokrata

Google: Csak megmutatjuk, hogy mi van az interneten

Dotkom

Google: Csak megmutatjuk, hogy mi van az interneten

Reagált a támadásokra a Google.

Tegnap jelent meg hírünk, melyben beszámoltunk arról, hogy a Robert Epstein viselkedéskutató egy kutatására alapozva azt állítja, hogy a Google veszélyt jelent a demokráciára. Ahogy az várható volt, a Google reagált a támadásokra. A cég szóvivője szerint Epstein felvetései alaptalanok, ők pusztán azokat a dolgokat jelenítik meg, melyeket az interneten is megtalálunk.

google-logo-2011-10-25

Ahogy a szóvivő fogalmazott:  “A Google szigorúan védi algoritmusainak sértetlenségét. Az, ha a cég változtatna ezen a hozzáállásán, aláásná a keresési eredményekbe, és a cégbe vetett bizalmat.” 

Epstein-nek egyébként nem ez az első esete, amikor összetűzésbe keveredik a Google-lel, 2012-ben ugyanis a kaliforniai vállalat keresője vírust érzékelt a weboldalán, emiatt pedig egy figyelmeztetést helyeztek el a találati listában. Epstein először  tagadta, hogy bármilyen probléma lenne a saját oldalával és hogy az igazát bizonyítsa, több neves újságnak és Larry Page-nek a cég vezérének is levelet írt. Néhány héttel később azonban beismerte, hogy a honlapját feltörték, ám továbbra is a Google-t hibáztatta, hogy a cég az ő hírnevét rombolja, ahelyett, hogy a fertőzés megtalálásában segítene.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés