Connect with us

technokrata

Az Office 2016 már idén megérkezik

Dotkom

Az Office 2016 már idén megérkezik

A megújult programcsomag már az év második felében elérhető lesz.

A tegnapi Windows 10 eseményen viszonylag nagy szerepet kaptak a 2016-os Office univerzális alkalmazásai. Ma a redmondiaktól azt is megtudhattuk, hogy az év második felében meg fog érkezni a programcsomag az asztali gépekre, illetve hogy a Windows 10-es tabletekra és okostelefonokra a Word az Excel a PowerPoint a OneNote és az Outlook előre installálva lesz.

A Windows 10-en futó univerzális Office-alkalmazások érintésre optimalizált környezetet nyújtanak valamennyi eszközön. A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook az alapoktól újratervezett verziói érintéssel is könnyen kezelhetők a Windowson, miközben továbbra is a már jól ismert és kedvelt, egyedülálló Office-élményt biztosítják.

A felhasználók az Office ismerős funkcióival könnyedén készíthetik el és szerkeszthetik a Word-dokumentumokat. A PowerPoint új szabadkézi funkcióival közvetlenül a diákra is jegyzetelhetünk, az Excel új, érintésre optimalizált vezérlői pedig megkönnyítik a táblázatok létrehozását és frissítését egér és billentyűzet használata nélkül. Az asztali Office csomag következő verziójának fejlesztése szintén folyamatban van, erről a Microsoft az elkövetkező hónapok során oszt meg részleteket a közönséggel.

Újdonságok és extra funkciók:

Continuum üzemmód

A 2 az 1-ben típusú hibrid eszközökön a Windows 10 egyszerűen képes átváltani az egérrel és billentyűzettel, illetve az érintéssel és tollal történő vezérlés között. A rendszer figyeli a változásokat, és azonnal az új üzemmódra vált a nagyobb kényelem érdekében.

Új univerzális alkalmazások

A Windows 10 új alkalmazásai – Fényképek, Videók, Zene, Térképek, Kapcsolatok és üzenetek, Posta és naptár – egységes és integrált felhasználói élményt nyújtanak a különböző eszközön. A beépített alkalmazások megújult köntösben használhatók, megjelenésük és kezelésük pedig alkalmazásról alkalmazásra, eszközről eszközre megegyezik. A tartalom tárolása és szinkronizálása a OneDrive-on keresztül történik, így az egyik eszközön megkezdett munka másik eszközön is kényelmesen folytatható.

„A Windows 10-tel kapcsolatban minden – az újdonságok, a szolgáltatásként való elérhetőség és az ingyenes verziófrissítés is – arra utal, hogy a Windows 10 nem csupán egy újabb termék, hanem olyan állandó kapcsolat, amely folyamatosan értéket teremt minden ügyfelünk számára – mondta el Terry Myerson, a Microsoft operációs rendszerekért felelős részlegének ügyvezető alelnöke. – A Windows új generációja nem más, mint elkötelezettség az iránt, hogy megszabadítsuk az embereket a bonyolult technológiáktól, és nagyszerű dolgokra tegyük képessé őket.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin