Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Office 2016 már idén megérkezik

Dotkom

Az Office 2016 már idén megérkezik

A megújult programcsomag már az év második felében elérhető lesz.

A tegnapi Windows 10 eseményen viszonylag nagy szerepet kaptak a 2016-os Office univerzális alkalmazásai. Ma a redmondiaktól azt is megtudhattuk, hogy az év második felében meg fog érkezni a programcsomag az asztali gépekre, illetve hogy a Windows 10-es tabletekra és okostelefonokra a Word az Excel a PowerPoint a OneNote és az Outlook előre installálva lesz.

A Windows 10-en futó univerzális Office-alkalmazások érintésre optimalizált környezetet nyújtanak valamennyi eszközön. A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook az alapoktól újratervezett verziói érintéssel is könnyen kezelhetők a Windowson, miközben továbbra is a már jól ismert és kedvelt, egyedülálló Office-élményt biztosítják.

A felhasználók az Office ismerős funkcióival könnyedén készíthetik el és szerkeszthetik a Word-dokumentumokat. A PowerPoint új szabadkézi funkcióival közvetlenül a diákra is jegyzetelhetünk, az Excel új, érintésre optimalizált vezérlői pedig megkönnyítik a táblázatok létrehozását és frissítését egér és billentyűzet használata nélkül. Az asztali Office csomag következő verziójának fejlesztése szintén folyamatban van, erről a Microsoft az elkövetkező hónapok során oszt meg részleteket a közönséggel.

Újdonságok és extra funkciók:

Continuum üzemmód

A 2 az 1-ben típusú hibrid eszközökön a Windows 10 egyszerűen képes átváltani az egérrel és billentyűzettel, illetve az érintéssel és tollal történő vezérlés között. A rendszer figyeli a változásokat, és azonnal az új üzemmódra vált a nagyobb kényelem érdekében.

Új univerzális alkalmazások

A Windows 10 új alkalmazásai – Fényképek, Videók, Zene, Térképek, Kapcsolatok és üzenetek, Posta és naptár – egységes és integrált felhasználói élményt nyújtanak a különböző eszközön. A beépített alkalmazások megújult köntösben használhatók, megjelenésük és kezelésük pedig alkalmazásról alkalmazásra, eszközről eszközre megegyezik. A tartalom tárolása és szinkronizálása a OneDrive-on keresztül történik, így az egyik eszközön megkezdett munka másik eszközön is kényelmesen folytatható.

„A Windows 10-tel kapcsolatban minden – az újdonságok, a szolgáltatásként való elérhetőség és az ingyenes verziófrissítés is – arra utal, hogy a Windows 10 nem csupán egy újabb termék, hanem olyan állandó kapcsolat, amely folyamatosan értéket teremt minden ügyfelünk számára – mondta el Terry Myerson, a Microsoft operációs rendszerekért felelős részlegének ügyvezető alelnöke. – A Windows új generációja nem más, mint elkötelezettség az iránt, hogy megszabadítsuk az embereket a bonyolult technológiáktól, és nagyszerű dolgokra tegyük képessé őket.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés