Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető az LG Electronics Magyar Kft. élén

Dotkom

Új vezető az LG Electronics Magyar Kft. élén

Youngnam Roh régiós vezetőként Magyarország mellett további nyolc országban koordinálja az LG tevékenységét.

Januártól Youngnam Roh személyében új ügyvezető igazgató vezeti az LG Electronics Magyar Kft.-t, amely régiós központként Magyarország mellett 8 délkelet-európai országban (Bulgária, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Koszovó) irányítja az LG tevékenységét.

Youngnam Roh a korábbi években az LG portugál leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a CIS (Független Államok Közössége) és MEA (Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős LG leányvállalatoknál szerzett nemzetközi tapasztalatot.

Youngnam Roh

„Büszkeséggel tölt el, hogy a magyarországi központot vezethetem. Hiszek abban, hogy további lendületet tudok adni az LG regionális fejlődésének, amelyhez a márka ereje, a helyi munkatársak tudása és az innovatív LG termékek, mint például a napokban bemutatott G Flex2 ívelt okostelefon vagy az új kategóriát teremtő OLED TV-k igazán jó alapot adnak” – mondta Youngnam Roh. „Az LG-nél elhivatottak vagyunk aziránt, hogy kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyük a felhasználók mindennapi életét innovatív megoldásainkkal” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Youngnam Roh az ügyvezetői székben Young Woong Lee-t váltja, aki a helyi sikerek után a németországi leányvállalat vezetéséért felel a jövőben.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés