Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhőbe költözik a ProgAdat ügyviteli rendszere

Dotkom

Felhőbe költözik a ProgAdat ügyviteli rendszere

Felhőkörnyezetben is működik ezentúl a hazai kereskedelem egyik elterjedt ügyviteli megoldása, a ProgAdat ProFinance rendszere. Ezzel a vállalkozások egyszerűbben, és alacsonyabb rendszeres költségekkel juthatnak hozzá a kereskedelmi-ügyviteli feladatokat hatékonyan kezelő alkalmazáshoz.

Induló beruházás nélkül, tervezhető havi költségekkel érhető el ezentúl a Laurel cégcsoporthoz tartozó ProgAdat ügyviteli rendszere, miután a társaság az alkalmazás felhőkörnyezetben működő változatait is kifejlesztette. A kisvállalkozások egyszerűbben, olcsóbban és alacsonyabb rendszeres költségekkel juthatnak hozzá így a kereskedelmi és pénzügyi adminisztrációs feladatok elvégzését egyszerűsítő megoldásokhoz – számolt be a fejlesztésről a Laurel cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

Bessenyei István kiemelte, a mai világban versenyelőnyt jelent, ha valaki átlátja és hatékonyan tudja irányítani céges folyamatait, de az ügyviteli rendszerek használatát eddig rendszerint csak a nagyobb vállalkozások engedhették meg maguknak. Ettől az újítástól várható, hogy az induló milliós beruházások helyett százezres nagyságrendűre csökkennek a felhasználók költségei, így a kisebb vállalkozások is hozzájuthatnak a modern technológiához.

progadat

A vezető hangsúlyozta, a felhőben és nem a felhasználónál van a szoftveres üzemeltetési környezet, így nincs szükség a működtetéséhez speciálisan képzett szakemberre. Emellett továbbra is bármilyen szerverkörnyezetbe integrálni tudják az alkalmazást, lehet az az ügyfél által üzemeltett, esetleg bérelt szerver, vagy egy meglévő hálózat központi egysége is.

A távoli eléréshez az RDS (remote desktop service) technológiát használják, amellyel az adatbázist tetszőleges időpontban és helyről lehet kezelni. A megrendelő az igényeinek megfelelő számú hozzáférést kap, a felhasználói adatok pedig garantáltan elkülönülnek, így lehetővé válik a használatalapú költségtérítés.

Az a cég, amelyiknek már van ügyviteli rendszere, könnyen viheti át eddigi lokális megoldását a felhő alapú rendszerbe. Az ügyviteli rendszer csak az első, hamarosan a Laurel cégcsoport további rendszerei is elérhetőek lesznek felhőn keresztül.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés